Fama oko ceremonije venčanja poznatih i venčanica poznatih, kao i toaleta gostiju nikada neće prestati da bude aktuelna, što je i razumljivo jer upravo te proslave bude znatiželju javnosti. I pre same ceremonije otkrivaju se detalji o samom prijemu, izgledu venčanice, ukusima torte, a kasnije i medenom mesecu mladenaca.

Čini se da je 2022. godina bila odlična za otvaranje novih poglavlja u životima slavnih parova. Pogledajte u nastavku koji su parovi ove godine na izmaku izgovorili sudbonosno "da", a njihova venčanja Vogue stavio na listu osam najlepših u 2022.

Dženifer Lopez i Ben Aflek

Dženifer Lopez i Ben Aflek pravili su žurku venčanja dva puta. Prvi put su se venčali u Las Vegasu, a drugi put u Benovoj vili u Džordžiji gde je trebalo i prvi put da se venčaju pre 19 godina. Džej Lo nosila je Ralf Loren venčanicu sa otvorenim leđima, sirena kroja i dug veo zbog čega je izgledala kao princeza.

Dženifer Lopez i Ben Aflek su se venčali 2022. godine.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Britni Spirs i Sem Asgari

Britni Spirs je po treći put rekla sudbonosno "da" svom dugogodišnjem dečku Semu Asgariju u njenoj vili u Kaliforniji. Među zvanicama su bile zvanice koje su obeležile rane 2000, a među njima su bile Madona, Donatela Versaće, Dru Barimor, Paris Hilton, Selena Gomez...

Kortni Kardašijan i Travis Barker

Kortni Kardašijan, po treći put, i Travis Barker su se venčali u maju ove godine. Svi Kardašijani bili su obučeni u Dolce & Gabbana kreacije, a sama ceremonija održala se u Portofinu u Italiji. Njena haljina u obliku korseta naišla je na više kritika, nego pohvala, a sam veo sa likom Device Marije dug nekoliko metara iznenadio je sve.

Kortni Kardašijan i Travis Barker.
printscreen/instagram 

Bruklin Bekam i Nikola Pelc

Bruklin Bekam i Nikola Pelc rekli su sudbonosno "da" jedno drugom nakon čekanja od dve godine. Par koji se verio još 2020, venčao se na luksuznom imanju Nikolinog oca vrednom 103 miliona dolara u Palm Biču na Floridi. Svečanost je bila zatvorena za medije, a gostima su bili zabranjeni fotoaparati i mobilni telefoni. Iako su na svadbu potrošili milione, poklone nisu ni videli.

Nina Seničar i Džej Elis

Par je venčanje organizovao u Italiji, u prelepoj Toskani okruženoj vinogradima i maslinama. Lokaciju je odabrala srpska voditeljka koja je, kako je više puta istakla, oduvek maštala da se uda na nekom ovakvom mestu. Upravo ovo mesto je bilo i prvu u nizu zajedničkih putovanja para. Pored impozantnog imanja, Nina je oduševila jednostavnom haljinom. Za Nininu venčanicu bila je zadužena italijanska modna kuća Dolce&Gabbana koja je po meri dizajnirala klasičan, vanvremenski i elegantan model.