Znalo se da će Dženifer Lopez i Ben Aflek posle intimnog venčanja u Las Vegasu, svoju ljubav ozvaničiti i drugi put na raskošnoj ceremoniji za porodicu i prijatelje, ali se nije moglo ni slutiti da će pevačica promeniti čak 3 venčanice.

Džej Lo se pohvalila besprekornim fotografijama sa velikog dana nje i njenog dragog, a moglo se primetiti da pevačica nije štedela na haljinama.

Pored toga što ih je bilo tri, Dženifer se odlučila na luksuzni modni brend Ralph Lauren koji je bio zadužen za njen veliki dan.

Latino diva podelila je i fotografije venčanica koje je nosila na ovoj proslavi. Prva i glavna venčanica prati liniju tela do kolena, a potom se širi u ogroman šlep prepun sitnih volana, dugačak neverovatnih šest metara. Pored impresivnog šlepa, ovu kreaciju krasi i rol kragna, kao i prozirni materijal sa belim dugmićima od satena na leđima.

Džej Lo je prvo izdanje upotpunila dugačkim, belim velom, bidermajerom od belog cveća i bisernim minđušama.

Koliko su i ostale dve venčanice impresivne govori i njihova cena, a veruje se da je svaka od venčanica koštala od pola miliona do čak dva miliona dolara, jer su ručno šivene od najkvalitetnijih materijala, a dve sadrže i skupocene perlice i kristale.

Kasnije se latino diva presvukla u nešto jednostavniju, ali i dalje zadivljujuću venčanicu bez rukava sa dubokim dekolteom ukrašenim sitnim cirkonima. Ipak, šika nije nedostajalo pored vela koji je krojen nalik na kapuljaču.

Za kraj venčanja Dženifer je izabrala još jednu spektakularnu kreaciju, ovog puta u boji šampanjca. Haljina, kao i prethodne dve, prati liniju tela i ističe njenu figuru peščanog sata, a ono po čemu se izdvaja jesu protkane perlice i biseri po čitavoj kreaciji.

I prvo venčanje Lopozove i Afleka u krug najbližih prijatelja i porodice je bilo prelepo, a kako je ono izgledalo pogledajte u nastavku:

Instagram Venčanje Dženifer Lopez i Bena Afleka

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!