Lija Remini i njena najbolja prijateljica Dženifer Lopez pomirile su se usred bračnih problema pop zvezde, nakon što su se posvađale zbog njenog braka sa Benom Aflekom, kaže izvor za Page Six.

Izvor kaže da su se dugogodišnje prijateljice posvađale pre nego što se Lopez udala za Afleka 2022. zbog Reminijeve zabrinutosti za glumca.

Remini je upozorila Lopezovu da se seti razloga zašto je raskinula sa Benom kada su se prvi put zabavljali 2002. godine: „Zato što je sebičan i nije u potpunosti predan kao partner“,kaže naš izvor.

Dženifer Lopez se promirila sa drugaricom koja joj je rekla da se ne uda za Bena
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

„Džej Lo je bila toliko ljuta da je prekinula sve kontakte“, i nije pozvala Remini na njihovo venčanje, kaže izvor.

Remini je bila odsutna sa ceremonije para u Džordžiji u avgustu, kojoj su prisustvovali Met Dejmon, reditelj Kevin Smit i njegova zvezda „Činovnici” Džejson Mjuz.

Izvori su za TMZ tada rekli da je ona pomagala svojoj 18-godišnjoj ćerki Sofiji da se spremi za koledž. Lopez i Aflek su se prvi put venčali tako što su u julu pobegli u Vegas.

Venčanje Dženifer Lopez i Bena Afleka
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Sada kada su Lopezova i Aflek na udaru zbog glasina o razvodu koje su na naslovnim stranama - izvor kaže da je Remini želela da se ponovo poveže sa svojom bivšom najboljom prijateljicom.

profimedia-0716798901.jpg
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

„Bile su prijateljice godinama. Ona želi da joj se obrati, ali ne može tek tako da nazove i kaže: ’Rekla sam ti’". Sada čujemo da je Remini probila led i da su prijateljice ponovo progovorile i tu su da jedna drugoj budu rame za plakanje.

Dženifer Lopez se promirila sa drugaricom koja joj je rekla da se ne uda za Bena
Shutterstock 

Izvor je ranije rekao za Page Six da će Lopez i Aflek prekinuti svoj brak nakon što su shvatili da stvari ne funkcionišu. Dvojac je prvi izazvao spekulacije da je veza u problemima kada se Aflek nije pojavio na Met Gali sa Dženifer. Ljudi su 17. maja prijavili da žive odvojeno.

U petak se saznalo da je Lopezova otkazala svoju turneju „This Is Me… Live“ kako bi provela više vremena sa svojom porodicom.

Dženifer Lopez i Ben Aflek
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Lija i Dženifer upoznale su se 2004. godine, kada je Dženifer počela da izlazi sa pevačem Markom Entonijem.
Lopezova je o prijateljstvu rekao: „To je bila jedna od onih instant privlačnosti, gde se jednostavno osećaš kao: 'Volim ovu osobu. Volim biti u blizini ove osobe. Ova osoba me zasmejava.”

U 2018, Remini je u emisiji „The View“ rekla: „Veoma smo bliske, kao sestre... Ali na drugačiji način što sestre jesu“.

Bonus video

DŽENIFER LOPEZ OTPALA KOSA TOKOM NASTUPA X/Angela Belcamino

Izvor: Wanted A.N.