U poslednje vreme sve više se govori o razvodu jednog od najpoznatijih holivudskih parova Dženifer Lopez i Bena Afleka. Glasine su dodatno pojačale nove fotografije poznatog glumca, na kojima se šeta ulicom sa limenkom piva u ruci.

Aflek je na matursku zabavu svoje najstarije ćerke došao ležerno obučen, izgužvan, raščupan i neraspoložen.

ben aflek
Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

S druge strane, Dženifer je ovog utorka uslikana kako se vozi u Los Anđelesu, a fotografije paparaca otkrile su da latino diva više ne nosi burmu na ruci. Mnogi fanovi veruju da je ovim potezom potvrdila razvod od slavnog glumca posle dve godine braka.

Pored toga, Dženifer je nedavno zaintrigirala fanove na konferenciji za medije odgovarajući na pitanje o njenoj vezi sa Benom.

„Možete li da prokomentarišete svoju situaciju sa suprugom?“upitao ju je jedan novinar.

Dženifer se kratko nasmejala, a onda se uozbiljila i pogledala direktno u reportera.

„Možeš i bolje od ovoga“,kratko je rekla.

Lopez živi u njihovoj vili Bel Air vrednoj 60 miliona dolara poslednjih nekoliko nedelja, dok Aflek živi u kući koja se mesečno iznajmljuje samo nekoliko minuta vožnje od kuće bivše supruge Dženifer Garner u Brentvudu.

Dženifer Lopez bez prstena
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Ben i Dženifer su bili vereni pre više od 20 godina, a onda su u novembru 2022. godine potvrdili da su se verili nakon što su bili razdvojeni dve decenije.

U međuvremenu, oboje su dobili decu sa drugim partnerima i izgradili porodicu, ali su onda odlučili da im je suđeno da budu zajedno.

Još fotografija Dženifer i Bena pogledajte u galeriji:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Posle 20 godina glumac je latino divu ponovo zaprosio

 Bonus video

Svađa Džej Lo i Ben Aflek Tiktok/life_with_matt

Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.