Dženifer Lopez je promovisala svoj novi film koji stiže na Netflik, a novinar ju je pitao o njenom navodnom razvodu od Bena Afleka. U pomoć je odmah priskočio glumac koji je bio sa Lopezom

Glumica i pevačica Dženifer Lopez promovisala je svoj novi film 'Atlas' u Meksiko Sitiju. Zvezde novog Netfliks filma odgovarale su na pitanja novinara, a jedan je pitao Lopez o njenom navodnom razvodu od glumca Bena Afleka.

- Da li je vaš razvod sa Benom Aflekom stvaran? – upitao ju je novinar i pitanjem iznenadio kolege.

Dženiferin kolega iz novog filma, Simu Liu odmah je reagovao.

- Dobro, nećemo tako. Hvala vam puno, veoma cenimo - odgovorio je Liu novinaru.

Lopez se tada nagnula ka novinaru i rekla: 'Ti znaš bolje od toga'.

- Nemojte da dolazite sa takvom energijom, molim vas - dodao je Liu i dodao novinaru.

Tada je glumac počeo da priča o Dženifer.

- Kad bi samo mogao da kažem jednu stvar na kraju. Džen je producent ovog filma i razlog zašto sam ovde i zašto je Sterling bio u ovom divnom filmu je zato što je Džen zaista konstanta. Džen brine o stvarima kao što su zastupljenost i raznolikost, a ona je šef", rekao je on.

Obožavaoci su pohvalili njegovu brzu reakciju.

- Hvala vam. Niko me ništa nije pitao na španskom, ali to je u redu - rekla je glumica na kraju konferencije za novinare čemu su se svi nasmejali.

Atlas je američki naučnofantastični akcioni triler u režiji Breda Pejtona. U filmu igraju Dženifer Lopez, Sima Liu, Sterling K. Braun i Mark Strong. Film stiže na Netfliks sutra, 24. maja.

 Izvor: Dnevnik.hr/ Wanted A.N.