Nakon što javnost danima ne prestaje da bruji o razvodu Dženifer Lopez i Bena Afleka, niko nije očekivao da će samo par dana kasnije i sam glumac biti uslikan bez burme, što do sada nije bio slučaj. 

Očekivalo se da će pasti neki "damage control", odnosno da će se Ben i Džej Lo, kao i do sada, pojaviti negde nasmejani i raspoloženi kako bi dokazali da je sve u redu, ali ne.

Najpre je ona uhvaćena kako lajkuje objavu iz marta jedne motivacione govornice o lojalnosti i prihvatanju, poverenju, a onda su paparaci uslikali veoma neraspoloženog Afleka u automobilu, a u trenutku kada je podigao ruke, bilo je jasno da burmu ne nosi.

S obzirom da Ben do sada burmu nije skidao, ovo je samo pojačalo priče da u njihovom odnosu nešto debelo ne štima.

"Dženifer i Ben imaju problema u braku", rekao je insajder za Us Weekly i dodao. "Sve je počelo pre nekoliko meseci jer su njoj počele da se povećavaju radne obveze i priprema se za svoju turneju". Profesionalne obaveze navode se kao razlog zašto ih dugo nije bilo u javnosti, između ostalog i na Met Gali 2024.

Ben Aflek se dugo nije mogao videti u javnosti sa Džej Lo
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Izvor koji pozanje Afleka 10 godina, dodao da se par ne slaže ni oko čega u braku i da se svaju oko svega. InTouch piše da odlaze na terapiju kako bi rešili svoje bračne probleme.

"Ben veruje u terapiju, do neke tačke, i voljan je se potrudi i učestvuje u svemu otvorenog uma, iako mrzi ceo ponižavajući proces", rekao je insajder i napomenuo: "On nikada neće meriti uspeh ovog braka prema onome šta se događa u ordinaciji terapeuta. Takođe ima veću toleranciju na sukobe i borbu da istera svoje nego prosečan muškarac".

Dženifer Lopez ne želi da se promeni zbog Bena
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ben navodno ne boravi u zajedničkom domu, već se sklonio na neko vreme na drugu lokaciju. Inače, drugi insajder tvrdi da ovog puta glumca ne treba kriviti za krah braka

Prvi put kada su bili zajedno, glumac je bio taj koji je praktično pobegao i ostavio latino divu na cedilu, ali sada nije takva priča.

"Sada je fokusiran na posao i svoju decu. Ben se već iselio i verovatno će prodati njihovu kuću iz snova, za kojom su tragali pune dve godine. Nikada neće prestati da se vole, ali ona njega ne može da kontroliše, a on nju ne može da promeni. Nije bilo šanse da ovo potraje", tvrdi izvor, a prenosi In Touch Weekly.

Kako izvor tvrdi, i ranije su imali problema u odnosu jer su se na različite načine nosili sa slavom. Dženifer voli da bude u centru pažnje, dok Ben oduvek beži od nje.

Ben ne voli pažnju
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Nažalost, izgleda da nisu mogli da postignu kompromis iako su se trudili. "Čekali su gotovo dve decenije da ponovno budu zajedno, ali na kraju jednostavno nisu uspeli", tvrdi izvor i nastavlja: "Oboje su rekli da su sazreli i da su učili na svojim greškama, ali neki od većih problema koji su ih i prvi put razdvojili ostali su isti."

Ostaje samo da vidimo da li će par ipak uspeti da reši probleme, i da li će Džej Lo, ako je sve to istina, uspeti da smanji svoju žeđ za slavom.

Bonus video:

Devojka koja je sedela pored Džej Lo i Bena Afleka TikTok/almostannna

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!