Dženifer Lopez i Ben Aflek ponovo imaju nevolja u "raju". Nakon što nedeljama nisu uslikani zajedno u javnosti, a poslednji put kada je to paparacima pošlo za rukom njihovo neraspoloženje i negativna energija su se mogli seći nožem, par se navodno odlučio na terapiju. 

Šuškalo se da su pred razvodom, a situaciji nije pomogla ni loša slika javnosti o Džej Lo, naročito nakon njenog užasnog ponašanja na Met Gali, ali i ranije, nakon svih laži koje je iznela u dokumentarcu. 

Nakon toga Ben i Džej lo su uslikani u javnosti, ali su izgledali neraspoloženo, sumorno, zbog čega se i misli da im je brak na klimavim nogama. Kada se doda i činjenica da poslednjih par nedelja nigde ne idu zajedno, jasno je zašto se misli da u njhovom odnosu nešto debelo ne štima.

Doduše, Dženifer je nedavno prvi put fotografisana nakon svega što se izdešavalo poslednjih nedelja, a njen osmeh i šale sa osobljem mnogi su protumačili kao način da se "opere" nakon užasnih komentara tokom javnih dešavanja

Dženifer Lopez sa osmehom na licu nakon skandala
LAGOSSIPTV/Blue Love Images / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Setimo se samo njenog smorenog odgovaranja novinarki na pitanje šta nosi, kao i laži da je bila samo "obična devojka iz Bronksa", kao i da je uvek sve tretirala isto. 

Potom toga što je otkrila sve Benove tajne kada je obelodanila javnosti sadržaj pisama koja joj je slao. 

Da ne govorimo o njenom insistiranju u prošlosti da ide svuda sa njom i da se "ponaša", odnosno, da se smeje i da izgleda kao da mu je lepo. 

Svađa Džej Lo i Ben Aflek Tiktok/life_with_matt

Moramo dodati i njen poslednji poslovni poduhvat kada je pokrenula brend alkoholnih pića i redovno paradira sa istima pred Aflekom koji je lečeni alkoholičar

Pored toga, njena opsesija večnom mladošću, insistiranje da se fotke fotošopiraju, da bi potom ljudima "prodala" priču da je mladolika zbog proizvoda iz njene kolekcije koje koristi (iako ih zapravo ne koristi).

Dženifer lopez na Met Gali
DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ovako bismo mogli unedogled, jer je latino diva poznata po problematičnim potezima i izjavama.

Sa druge strane, Aflek je uvek insistirao na privatnosti, i isticao da ne voli javna pojavljivanja. Moglo bi se reći da se poslednjih godina zaista trudi da sredi svoj život, redovno se viđa i sa decom iz prvog braka, a u bliskom odnosu je i sa bivšom suprugom Dženifer Garner, što je takođe navodno "drmalo kavez" Lopezovoj.  

Ben je dobro raspoložen sa bivšom suprugom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svaki put kada bi bio uslikan sa bivšom ženom, Džej Lo bi se potrudila sutradan da ih paparaci vide i fotografišu dok se ljube i "pipkaju", a upravo je to razlog zašto mnogi sumnjaju u njenu sigurnost u ljubav sa Benom. 

Ben Aflek sve češće izgleda sumorno.
LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Čak i sada, dok se uveliko priča da se razvode, Ben je taj koji navodno pokušava da izglade probleme jer ne želi da mu propadne i drugi brak. Izvori pričaju da su velike šanse da dođe do razvoda ukoliko se nastavi ovakva situacija. Postoji priča i da se na neko vreme, ali ovo nije potvrđeno. 

Ostaje da vidimo da li će par rešiti probleme, ali i da li će Džej Lo shvatiti da neke stvari mora da menja, te da više ne živimo u vremenu kada su "obični" ljudi smatrali selebritije za bogove.

Instagram, TheCelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia Pogledajte kako Džej Lo stvarno izgleda.

Pročitajte još: FOTOGRAFI NISU HTELI DA JOJ FOTOŠOPIRAJU SLIKE PA IH SREDILA SAMA: Džej Lo skinula 20 godina, a jedno zaboravila

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

DŽENIFER LOPEZ OTPALA KOSA TOKOM NASTUPA X/Angela Belcamino

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!