Tokom pojavljivanja u emisiji Today With Hoda & Jenna u četvrtak zvezda Marry Me filma, Dženifer Lopez igrala je igru pod nazivom „Ovo sam ja… sada ili onda?“ inspirisana njenim novim albumom, This Is Me… Now. Domaćin Hoda Kotb postavljala joj je pitanja i dame su određivale da li ih opisuje sada ili tada.

Kada je Kotb pitala da li „postaje ljubomorna ako krene na tvoju značajnu drugu osobu“, Lopez se namrštila i odmah podigla tablu na kojoj je pisalo „SADA“.

Dženifer Lopez
Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Jasno je stavila do znanja da je ozbiljna u pogledu zaštite Afleka (51) i rekla: „Ne igraj se sa mnom. Ne igraj se sa mnom."

Zatim je Kotb nastavila i pitala: „Šta bi ti uradila da neko počne da flertuje sa Benom?“

„Pre svega, ja sam ljubavnik, a ne borac, ali ću im dati do znanja na veoma elegantan i ženstven način da odstupe do kraja“, rekla je Lopez.

Lopez i Aflek su se venčali u julu 2022, 18 godina nakon što su otkazali svoje prvo planirano venčanje 2004. Nakon što su se upoznali na snimanju Đilija 2001, počeli su da se zabavljaju i objavili veridbu u novembru 2022. Njihovo venčanje je bilo planirano za 14. septembar 2003. dve zvezde su to otkazale i na kraju završile svoju vezu u januaru 2004.

Oboje su nastavili sa drugim ljudima. Aflek je bio u braku sa Dženifer Garner od 2005. do 2018. sa kojom ima troje dece, Vajolet, Serafinu i Semjuela. Lopez i Mark Entoni venčali su se 2004. godine, dočekavši blizance Eme i Maksa 2008. Par se razveo 2014. godine.

ben aflek i džej lo pre
Shutterstock 

Aflek je ranije govorio o tome zašto njegova veza sa Lopezom nije uspela prvi put.

„Mislim da smo Džen i ja napravili grešku jer smo se zaljubili, bili smo uzbuđeni i možda previše pristupačni“, rekao je Aflek tokom intervjua za britansku TV seriju uživo 2008. „Mislim da niko od nas nije očekivao stepen do kojeg bi zauzeo svoj svet.”

Lopez je 2018. objasnila da je, kada ke prekinula sa Aflekom 2004, da su joj njena karijera, kao i njen lični život, bili u rasulu.

„Izgubila sam osećaj za sebe, pitala sam se da li pripadam ovom poslu, mislila sam da sam možda bila loša u svemu, a moja veza [sa Benom] se samouništala pred celim svetom“, rekla je za Vaniti Fair 2018. Za mene je to trajalo dve godine dok se ponovo nisam sabrala.”

Lopez se ponovo zbližila sa Aflekom nakon što su njene veridbe sa Aleksom Rodrigezom okončane u aprilu 2021. Bivši par se ponovo verio u aprilu 2022, a venčao u julu 2022.

profimedia-0842935279.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tokom februarskog pojavljivanja u australijskoj emisiji „Kyle and Jackie O Radio Show“, Lopez je rekla da je vreme za nju i Afleka bilo pravo vreme kada se osećala „dobro sama sa sobom“.

„Tada mi se univerzum na neki način otvorio i rekao: ’U redu, sada si spremna’“, objasnila je ona. „Nisam mogao da verujem, a mislim da ne bi mogao ni on. To nije nešto što smo ikada planirali. Zaista smo nastavili sa svojim životima, ali kada smo se ponovo povezali, bilo je to skoro trenutno i jednostavno smo znali."

Lopez objavljuje svoj novi album This is Me… NOW u petak, zajedno sa narativnim muzičkim filmom Amazon Prime pod nazivom This Is Me…Now: A Love Story. Njen muž je napisao scenario i takođe glumi sa njom u filmu.

Dženifer Lopez i Ben Aflek
Michael Tran / AFP / Profimedia 

Pričala je o tome kako ju je Aflek inspirisao da završi album i film, u emisiji Today.

„On uvek podržava sve što radim. I on zna da sam kreativna osoba i da sam umetnik, i da ću se izraziti“, rekla je ona. „Mislim da niko zaista nije razumeo šta pokušavam da uradim [sa projektom] i to mi je otežalo. … Ali on je uvek bio kao: „Možeš ti ovo. Šta god želite da radiš. Ja verujem u tebe, pa ti idi i uradi svoje.’“

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

DŽENIFER LOPEZ OTPALA KOSA TOKOM NASTUPA X/Angela Belcamino


Izvor: Wanted A.N.