Dženifer Lopez još jednom je pokazala da joj ništa nije sveto, pa čak ni ono što bi trebalo da bude najintimnija stvar na svetu.

Umesto da sačuva komadić ljubavi i najiskrenije emocije pretočene u pisma koja joj je slao Ben Aflek, latino diva je to odlučila da podeli sa celim svetom.

Naime, poznato je da Lopez 16. februara izbacuje novi album "This Is Me... Now", a inspiraciju za isti bila su ljubavna pisma koja joj je Ben slao u prošlosti.

Međutim, umesto da tekstopiscima prenese emociju svojim rečima i eventualno prepriča neke delove, Džej Lo je odlučila da "proda" svog dragog te da muzičarima da ljubavna pisma kako bi ih "inspirisala".

Ono što je bilo "samo za njene oči" sada je gledalo i čitalo na desetine ljudi, a uskoro će koja je on nazvao "najveću ljubavnu priču koja nije ispričana", kako je pisma nazvao Aflek, gledati i čitati milioni ljudi.

Ben aflek je slao pisma Dženifer.
Michael Tran / AFP / Profimedia 

Međutim, ono što oskarovac nije očekivao jeste da će bilo ko sem Dženifer videti njegove emocije na papiru. Zato je bio iznenađen i zatečen kada je shvatio da će Lopezova iskoristiti njegova pisma, bez njegove dozvole.

"Pronašao sam lepotu, nešto poetično i ironično u činjenici da je to najveća ljubavna priča koja nije ispričana", rekao je Aflek ispred kamere, prenosi Page Six. "Ako snimite album o tome, deluje kao da ste je ispričali."

Ben aflek je bio šokiran kada je saznao da će Dženifer Lopez pokazati njegova pisma.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Pročitajte još: OTKRIVENA TAJNA AFERA BENA AFLEKA SA 18-GODIŠNJOM PEVAČICOM: Džej Lo je javno podržavala, a ona krila istinu

Inače, Lopez je i ranije u prošlosti nagovestila da pisma postoje. Svojevremeno je, najavljujući svoj dokumentarac snimljena dok drži jedno od "light" pisama koje je bilo od Afleka.

Tu je bilo jednostavno napisano: "Život je težak, ali ti si slatka", pročitala je. "Hvala ti za poklon. Nadam se da ti se dopada cveće. Zaslužuješ i više od toga. Verujem ti", pisalo je u cedulji. 

Upravo zbog takvih slatkih izjava ljubavi, mnogi misle da je Lopez nije trebalo da pokaže pisma. "To je bilo nešto njegovo, ali ti si opet morala da sve pretvoriš u novac", "Ni ljubav ti nije sveta, samo da se vrte pare", "Umrla bih kada bi neko moja pisma obelodanio celom svetu. To je najdublja intima. Da je trebalo svi da znaju, ne bi ih pisao u pismima, nego bi rekao javno", "To što Džej Lo radi nije ljubav. Jadno je", "Nije mogla gore da ga ponizi", "Jadan Ben"... pisali su ljudi.

Šta vi kažete, da li je Dženifer povukla dobar potez ili je ipak neke stvari trebalo da sačuva samo za sebe?

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Devojka koja je sedela pored Džej Lo i Bena Afleka TikTok/almostannna

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!