Britni Spirs je podigla ogromnu prašinu kada je na svom instagram profilu objavila staru fotografiju sa Benom Aflekom. Međutim, ovo je bio sve samo ne klasičan tb, jer je pevačica otkrila da je svojevremeno imala kratku aferu sa njim. 

"Kul fotka mene s Benom Aflekom i Dajen Voren od pre mnogo godina. On je tako neverovatan glumac. Jesam li zaboravila da pomenem da smo se Ben i ja ljubili te noći? Iskreno, zaboravila sam... Prokletstvo, to je ludo!!! Volela bih da mogu da vam ispričam priču o tome šta se desilo pre toga!!! O, bože, ponašam se kao tračara", napisala je Britni u opisu fotografije koja, prema pisanju stranih medija, datira iz 1999. 

Ono što je posebno šokiralo mnoge je činjenica da je Ben u tom trenutku imao 27 godina, a pevačica jedva 18. Naravno, komentari su se odmah zaređali jedan za drugim.

"Zaboravila? Kako si zaboravila da pomeneš da si imala nešto sa tipom koji je važio za jednog od najseksepilnijih ljudi devedesetih", "Džej Lo će je udaviti", "Da li sam jedini koji veruje da Britni nije "zaboravila"... nešto se dešava", "Siguran sam da i Ben želi da zaboravi", "Ovo mi je užasno jer je Džej Lo jedna od retkih žena koja joj i dalje pruža podršku", "Nefer prema Dženifer Lopez", pisali su ljudi.

Pročitajte još: NJIHOVI IZRAZI LICA GOVORE SVE: Svi su u čudu zbog susreta bivše i sadašnje koje se stalno prepucavaju preko medija

Najviše je akcenat upravo na odnosu sa Džej Lo jer joj je pevačica prva pružila podršku nakon okončanja prijateljstva, ali i kada se saznalo da se razvodi i kada ju je javno napao bivši suprug zbog dece. Zato mnogi smatraju da je na ovaj način Britni "bocnula" Lopezovu, bez razloga, te da je to što je uradila zlobno.

Prvi put je to bilo kada je Spirsova citirala reči Lopezove sa njenog nastupa na Superboulu 2022. "Pogledaš pravo dole u ​​kameru i kažeš svakoj devojčici na svetu da bude glasna i da nikada ne odstupi od osvetljavanja nepravde", na šta joj je latino diva odgovorila sa: "Ostani jaka", podelivši njihovu zajedničku fotografiju iz 2001. 

Sada, kada je Britni obelodanila "aferu" sa Aflekom, mnogi se pitaju kako će reagovati druga strana. Spirsova je u međuvremenu obrisala objavu, no ostaje da vidimo da li će Lopez i Aflek pustiti ovu priču "niz vodu" ili će se ipak oglasiti.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Svađa Džej Lo i Ben Aflek Tiktok/life_with_matt

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!