Birtni Spirs ne prestaje da šokira javnost. Već duže vreme je jasno da je pevačici potrebna ozbiljna pomoć, a čini se da se situacija pogoršala sada kada se razvodi. 

I ranije je često postavljala snimke na kojima pleše, neretko se skidala stikerima skrivajući intimne delove, a zbog svega, sa njom porodica više ne komunicira. Najstrašnije od svega je i to što Spirsova ne priča čak ni sa decom, a pre nekoliko meseci javno je napala starijeg sina i obrušila se na njega sa salvom uvreda, iako dečaci zbog majčinog neurotičnog ponašanja prolaze pakao u životu, ni krivi, ni dužni. 

Britni Spirs je u lošem stanju.
Papgalore / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njihov otac Kevin Federlajn preselio ih je na Havaje kako bi ih sklonio od interesovanja javnosti, a sve kako bi živeli što normalniji život, ali uzalud. 

Britni je za sve ovo vreme govorila da su se svi urotili protiv nje, te da čak i "njeni sinovi lažu", ali nakon njenog poslednjeg snimka, više u to niko ne veruje. 

Britni Spirs ne govori sa sinovima.
printscreen/instagram 

Ona je objavila video na kojem pleše u minijaturnom kupaćem kostimu i maše noževima. Sve vreme je imala ozbiljan pogled koji je mnoge zabrinuo, a uz bizarni snimak napisala je: "Počela sam danas da se igram noževima u kuhinji", i dodala, da bi smirila "strasti":

"Ne brinite, nisu pravi noževi. Noć veštica je blizu".

Nažalost, niko joj nije verovao da noževi nisu pravi. Ako se uzme u obzir infromacija njenog uskoro bivšeg supruga Sema Ašgarija da je Britni po celoj kući skrivala noževe, te da je čak jednom prilikom i nasrnula na njega, sve je više onih koji su uvereni da je Britni postala opasnost i po sebe i po druge.

Britni Spirs sa noževima.
instagram/britneyspears 

Istu stvar je u prošlosti posvedočila i njena sestra Džejmi Lin, ali i sin Džejden. Kako je njen bivši suprug Federlajn otkrio, sinovi su tokom godina prošli sa njom kroz mnoga traumatična iskustva, a situacija se nije popravljala. Na primer, insistirala bi da nastavi da ih kupa i kada su imali 11 i 12 godina. Postoje navodi i da su je jednom prilikom uhvatili u toku noći kako stoji ispred vrata Džejdenove spavaće sobe - sa kuhinjskim nožem u ruci.

Kevin Federlajn sa sinom.
printscreen/instagram 

Fanovi udruženim snagama apeluju na službe da se aktiviraju i da učine nešto da se pevačici pomogne, te nije isključeno da će u nekom trenutku ponovo biti vraćena pod starateljstvo, ma koliko da to ljudi ne žele.

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi espreso tiktok