Britni Spirs saga se nastavlja. Nakon što je sve iznenadila vest o razvodu para nakon samo par meseci braka, pojavile su se brojne optužbe na račun pevačice, počev od toga da je varala svog supruga, te da ju je u tome uhvatio, do toga da ga je tukla, i sakrivala noževe po kući. 

Takođe, strani mediji su pisali da Britnin, još uvek zakonski suprug Sem Asgari, pokušava na sve načine da obori predbračni ugovor, te da je čak pokušao da uceni pevačicu da mu da još novca kako ne bi izneo njene mračne tajne. 

Britni Spirs sa bivšim mužem.
Shuterstock 

Iako se Britni trudi da na mrežama pokaže da je ništa od toga ne dotiče, paparaco fotografije samo su pokazale da je pevačica veoma loše, a svojim zapuštenim izdanjem sve je zabrinula. 

Britni je nedavno izrazila zabrinutost da je Sem sve vreme održavao kontakt sa njenim ocem koji ju je držao pod starateljstvom dugih 13 godina, kao i da mu je odavao informacije kako bi što duže bila pod nadzorom, što je otkrio izvor blizak pevačici.

Britni Spirs sa ocem Džejmsom.
FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

"Britni ima razloga da veruje da je Sem tajno sarađivao s njenim tatom od početka njihove veze", rekao je izvor za Daily Mail.

"Sem je Džejmiju davao informacije koje su pomagale da ona ostane što duže pod očevim starateljstvom. U zamenu je Sem dobio pristup njoj i njenom novcu. Britni sad oseća da je Sem bio neiskren celo vreme", nastavio je.

Britni Spirs smatra da je Sem neiskren.
printscreen/twitter 

Zbog svega, veliki broj Britninih fanova ustao je protiv Sema, koga i pre toga nisu preterano voleli, a nije teško pogoditi zbog čega. Na prvom mestu, od samog početka se smatralo da je sa Britni samo zbog novca. Takođe, javljale su se i devojke koje su ne samo tvrdile, već i iznele dokaze o tome da je Asgari neveran pevačici, ali činilo se da je Britni ipak birala da veruje svom tadašnjem dečku. 

Sem Asgari je bio neveran.
printscreen/instagram 

Za sve vreme njihove veze, Spirsova je na sve načine pokušavala da Sema ubaci u filmsku industriju iako talenta za glumu nema, te je uglavnom imao uloge "snagatora" i "lepotana bez mozga". No Sem se nedavno pohvalio da ima isti broj uloga kao Leonardo Dikaprio, što, složićete se, nije za poređenje, jer Leo je neko ko je nagrađen Oskarom, i ko spada u vrhunske glumce, dok to ne može da se kaže za Asgarija za kog se sada može pročitati da je "niko i ništa", te da je "bezubi iranski imigrant sa 50 kg viška koji se zakačio za bolesnu ženu i koristi je".

Takođe, poslednjih nedelja mrežama kruže i stare Semove fotografije zbog kojih se smatra da je Britni od njega napravila čoveka. Podsetimo, Sem Asgari je zapravo iranski imigrant koji se još 2006. preselio u SAD. Tada je imao samo 12 godina, a u Iranu je ostavio majku i tri sestre.

Karijeru je počao kao igrač fudbalskom timu na univerzitetu, ali pošto je izašao promenio je profesionalni smer. 

Sem je upisao smer na Pravnom fakultetu - kazneno pravosuđe. Otkrio je da je tokom studija spavao samo četiri do pet sati noću i počeo je pod stresom da jede nezdravu hranu kako bi mogao izdržati naporni tempo. Na kraju je dostigao težinu od 130 kilograma i borio se sa depresijom.

Sem je promenio način života i za šest meseci izgubio više od 45 kilograma zahvaljujući napornom režimu vežbanja i ishrane.

"Moja ishrana bila je užasna. Kombinacija stresa i straha da ne idem nikuda dovela je do depresije", priznao je u jednom intervjuu za "Men‘s Health".

Početkom 2013. godine još jednom je promenio svoj životni put. Prijavio se na kurs pametne ishrane i počeo da redovno vežba. Postao je neverovatno strog u svojim rutinama vežbanja, čak je i ograničio budžet za hranu kako ne bi preterivao s slatkišima.

"Dozvolio sam sebi samo 50 dolara nedeljno za hranu. Nisam jeo iz zadovoljstva. Jeo sam samo da bih preživeo", ispričao je. Počeo je da radi i kao lični trener i unosio je u organizam 1500 kalorija dnevno, a zatim bi u teretani sagorao 4000.

Osim gubitka kilograma, Sem je takođee popravio zube ugradnjom implantata, a njegov novi blistavi osmeh otvorio mu je niz glumačkih i manekenskih angažmana koji su na kraju doveli do toga da je upoznao i slavnu pevačicu. Naime, 2016. godine dobio je angažman u spotu za pesmu ‘Slumber Partyju‘ Britni Spirs i tad je njihova romansa procvetala.

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi espreso tiktok

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!