Nakon vesti da se razvodi, Britni Spirs se ne smiruje. Stiče se utisak da je na mrežama aktivnija nego ikad - objavljuje snimke, kako tuđe, tako i svoje, selfije, videe na kojima je sa nepoznatim muškarcima... 

Njeno očajničko privlačenje pažnje nije prošlo neopaženo od strane fanova koji su veoma zabrinuti i ovakvo ponašanje tumače kao "cry for help". Međutim, kako je i sama Britni priznala, ne sme da se "slomi" kako je ne bi poslali nazad u bolnicu, iako je, prema mišljenju mnogih, odavno trebalo da je tamo. 

Doduše, za pevačicino "ludovanje" na mrežama mnogi su krivili upravo njenog, uskoro bivšeg supruga Sema Asgarija. Govorili su da podržava takvo ponašanje i da je gotovo tera da se skida i slično. 

Instagram Britni Spirs ponovo se skinula gola.

Međutim, sada postaje sve jasnije da Sem nije sa tim imao nikakve veze, te da Britni jednostavno radi šta ona hoće. Fitnes trener i glumac u usponu uslikan je prvi put nakon vesti o razvodu u Pasadeni, kada je prošetao bez burme, a od trenutka kada su se fotografije našle na mrežama, mnogi komentarišu kako nikad bolje nije izgledao po pitanju forme. 

Ipak, bilo je komentara i da se vidi "trauma" koju ima nakon života sa pevačicom koja ga je navodno, u jednom trenutku, i fizički napala, i koja je po celoj kući skrivala noževe kojim mu je pretila. 

Britni Spirs nije u dobrom stanju.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Britni ove navode nije komentarisala na svom Instagramu, a i Sem pokušava za sada da se drži dalje od drame. Mnogi prognoziraju da će mu posao sada procvetati, ali kada je reč o Britni, situacija je dijametralno suprotna.

Doduše, nju je javno pozvala Madona da bude njen gost na turneji i da dele scenu kao nekada davno kada su se i poljubile i šokirale svet. Da li će pevačica pristati na to, ostaje da vidimo. 

Ona je nakon vesti o razvodu fotografisana samo jednom, prilikom izlaska iz jednog lokala u kojem je kupila pečenu piletinu. 

Britni Spirs uslikana je u neurednom izdanju.
Papgalore / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Britni je izgledala zapušteno, prljavo, ućebane kose i nadogradnje, a nosila je samo providni džemper ispod kog se sve videlo.

Malo potom, snimala se iz provoda sa nepoznatim muškarcima, a na snimku je jedan od njih bukvalno liže po nozi. 

Neuredne nadogradnje, čupava, tužnog izraza lica... jasno je da pravo stanje Spirsove nije ni izbliza tako glamurozno kako to pokušava da predstavi na mrežama.

Ove fotografije dodatno su zabrinule njene fanove koji strahuju da će se pevačica vratiti na stari put i doživeti nervni slom kao ranije, te je sada ponovo mole da potraži pomoć, a da li će ih Britni poslušati i kakvo će njeno ponašanje biti u narednom periodu, ostaje da vidimo.

Bonus video:

ŠTA IMA MONDO/Teodora Orlandić i Mirela Ljumić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!