Pre samo tri dana Britni Spirs i Sem Ašgari objavili su da se razvode posle 14 meseci braka. Pevačica posle duge sudske borbe sa ocem i ljudima koji su kontrolisali njen privatni i profesionalni život verovala je da je konačno pronašla mir sa osobom koju voli.

Ipak, to nije slučaj budući da su samo dan nakon objave o razvodu krenula su nagađanja o ucenjivanu Agšarija koji je navodno tražio novac od pevačice i o prevari, a Britni se sad prvi put oglasila o razvodu.

"Kao što svi znaju, Hesam i ja više nismo zajedno. Posle šest godina malo sam šokirana. Nemam nameru da objašnjavam razloge, niti se to bilo koga tiče. Ali, da budem iskrena, više ne mogu da podnesem bol. Dobila sam toliko poruka od mojih prijatelja koje su mi zagrejale srce i hvala vam. Trudim se da budem jaka već duže vreme. Volela bih da pokažem emocije, suze i kako se stvarno osećam, ali iz nekog razloga uvek moram da krijem svoje slabosti.

Da nisam hrabri očev vojnik, bila bih poslata na mesta da me leče doktori. Ali tada je moja porodica bila meni najpotrebnija. Trebalo bi da vas vole bezuslovno, ne pod uslovima. Tako da biću jaka i uradiću najbolje što mogu. Zapravo, jako sam dobro. U svakom slučaju, želim vam svima lep dan i ne zaboravite da se nasmejete", napisala je Britni Spirs na Instagramu uz video na kojem igrau u topu i neonsko zelenim gaćicama.

"Page Six" u četvrtak je objavio vest da Sem Ašgari traži od Britni da mu isplati više novca nego što je to predviđeno predbračnim ugovorom, a za uzvrat neće izneti prljave privatne detalje o njoj i njenim postupcima. Njegov PR tim je demantovao ovu priču i rekli su da se par sporazumno rastao i da Sem ne želi novac.

Britni i Sem
Instagram 

Ranije ove godine spekulisalo se da su pevačica i njen muž prolazili kroz težak period u vezi i da žele da okončaju brak, a glasine je podgrejala i činjenica da Sem nije nosio burmu. Ipak, njegov PR je demantovao ovakve spekulacije, rekavši da je u njihovom braku sve u najboljem redu.

Kako su se upoznali?

Britni Spirs i Sem Ašgari upoznali su se dok su snimali spot za njenu pesmu "Slumber Party" iz 2016. On je imao samo 23 godine kada je otpočeo vezu sa Spirsovom, a ona 36 godina.

Britni i Sem se razvode
Instagram 

Iako je bio sa njom u teškim trenucima, u više navrata je pokazao da je sa Britni iz koristi, s obzirom da je poznato da pevačica već neko vreme pokušava da ga "ubaci" u Holivud, ali osim par manjih uloga, u kojima je više izgledao nego glumio, nije imao sreće, ponajviše jer nije talentovan za glumu.

Predbračni ugovor

Ipak, navodno su potpisali čvrst predbračni ugovor po kojem je Britni obezbeđena. To nažalost ne menja činjenicu da je Britni Sem ostavljao samu kada god bi prolazila kroz mentalne slomove, skidala se gola, i kada se ponašala tako da je ugrožavala ne samo sebe, već i svoje sinove.

Činilo se da je Sem gotovo podstiče na takvo ponašanje. Najnoviji slom mnogi su uporedili sa situacijom od pre više od 13 godina kada je Britni obrijala glavu nakon što je doživela nervni slom zbog paparaca, i situacije koju je trpela.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Shuterstock Britni Spirs i Sem Ašgari

Bonus video

Britni Spirs pleše Instagram/britneyspears

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!