Uskoro bivši suprug Britni Spirs pre nekoliko dana potvrdio je da se razvodi od pevačice, a u javnost su procurile informacije o navodnom nasilju koje je pretrpeo od pevačice kada je u maničnom stanju. Strani mediji su pisali da je Britni po celoj kući skrivala noževe, kao i da je često bila agresivna prema Semu Asgariju, a kap koja je prelila čašu navodno je bila kada ju je uhvatio u prevari videvši i snimak iste. 

Britni Spirs se razvodi od Sema.
Shuterstock 

Sa druge strane, šuška se da pokušava preko svojih advokata da obori čelični predbračni ugovor, te da zahteva više novca, međutim, ni pevačica ni njeni bližnji, kao i advokatski tim neće to dozvoliti uprkos navodnim pretnjama fitnes instruktora da će obelodaniti najmračnije tajne Spirsove. 

Ipak, iako se isprva činilo da Britni ne daje ni "pet para" za pretnje bivšeg, malo potom je otkrila na svom Instagramu  da mora da "bude kao vojnik da je ne bi vratili nazad u bolnicu"

"Kao što svi znaju, Hasem i ja više nismo zajedno. Posle šest godina malo sam šokirana. Nemam nameru da objašnjavam razloge, niti se to bilo koga tiče. Ali, da budem iskrena, više ne mogu da podnesem bol. Dobila sam toliko poruka od mojih prijatelja koje su mi zagrejale srce i hvala vam. Trudim se da budem jaka već duže vreme. Volela bih da pokažem emocije, suze i kako se stvarno osećam, ali iz nekog razloga uvek moram da krijem svoje slabosti.

Da nisam hrabri očev vojnik, bila bih poslata na mesta da me leče doktori. Ali tada je moja porodica bila meni najpotrebnija. Trebalo bi da vas vole bezuslovno, ne pod uslovima. Tako da biću jaka i uradiću najbolje što mogu. Zapravo, jako sam dobro. U svakom slučaju, želim vam svima lep dan i ne zaboravite da se nasmejete", napisala je Britni Spirs na Instagramu uz video na kojem igrau u topu i neonsko zelenim gaćicama.

Nakon višednevne drame, Britni se konačno ponovo oglasila, međutim, njene objave ponovo su šokirale i najvernije fanove. 

Britni se najpre snimala naga u krevetu, bez brushaltera uz pesmu "I put a spell on you". 

Malo potom, snimala se iz provoda sa nepoznatim muškarcima, a na snimku je jedan od njih bukvalno liže po nozi.

"Kada odeš da se nađeš sa takozvanim "prijateljem" i voziš se sat vremena za piletinu !!! Onda morate da sačekate u autu a ​​morate da koristite toalet... Znala sam da su svima dojavili jer auto u kome sam bila nikada ranije nije korišćen... pa kako sam onda bila praćena??? Malibu Canyon Road je najstrašniji put kojim sam se ikada vozila... pa šta uradi ku*ka poput mene!!??! Obukla sam svoju zelenu haljinu i pojavila se kod mojih prijatelja!!! Pozvala sam svoje omiljene momke i IGRALA CELU NOĆ!!!", napisala je Britni na Instagramu. 

Međutim, iako se činilo na mrežama da se baš dobro zabavlja, sve je palo u vodu nakon što su se pojavile paparaco fotografije kada je, kako je rekla, "praćena". 

U providnom džemperu, golih grudi, i kratkom šortsu, Britni je uslikana dok je napuštala lokal u kojem se prodaje piletina, a pevačica je ostavljala isti utisak kao pre nekoliko godina kada je obrijala glavu.

Britni Spirs prvi put u javnosti.
Papgalore / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Neuredne nadogradnje, čupava, tužnog izraza lica... jasno je da pravo stanje Spirsove nije ni izbliza tako glamurozno kako to pokušava da predstavi na mrežama. 

Ove fotografije dodatno su zabrinule njene fanove koji strahuju da će se pevačica vratiti na stari put i doživeti nervni slom kao ranije, te je sada ponovo mole da potraži pomoć, a da li će ih Britni poslušati i kakvo će njeno ponašanje biti u narednom periodu, ostaje da vidimo.

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi espreso tiktok

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!