Vest da se Britni Spirs razvodi nakon samo godinu i dva meseca braka odjeknula je u svetu poput bombe. Doduše, već neko vreme se šuška da u odnosu slavnog para stvari nisu najbolje, čemu u prilog idu i snimci na kojima fitnes trener i glumac u usponu loše tretira pevačicu. 

Muž Britni Spirs navodno je loše tretira.
printscreen/twitter 

Setimo se samo njenog nervnog sloma u jednom restoranu u Los Anđelesu nakon čega je njen suprug Sem Asgari napustio lokal ostavivši je samu. Britni se uzbudila i postala "manična", prema rečima očevidaca nakon što je videla da je snimaju. 

Malo potom pevačica je izašla iz restorana, a njen telohranitelj je taj koji je regulisao račun. Predstavnici muzičke zvezde nisu želeli da komentarišu slučaj, kao ni PR Asgarija, međutim, od trenutka kada su fotografije preplavile mreže, fanovi pevačice nisu krili bez zbog "kukavičkog" i sve samo ne zaštitničkog ponašanja kakvo je Sem trebalo da pokaže.

Britni Spirs se manično ponašala.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovo nije prvi put da se pričalo i pisalo o kukavičkom ponašanju Asgarija za kojeg tvrde da je sa Britni samo zbog novca, ali niko nije mogao ni da sanja ono što će uslediti samo koji mesec nakon gorepomenutog incidenta. 

Naime, prema tvrdnjama TMZ-ja, par se razvodi zbog navodne pevačicine prevare, a sada Sem traži mnogo više novca nego što mu je to bilo zagarantovano predbračnim ugovorom. 

Zauzvrat neće izneti prljave privatne detalje o njoj i njenim postupcima, prenosi "Page Six".

Nije poznato koliko novca Ašgari želi od Spirs, ali izvori bliski timu pevačice tvrde da je zaštićena i da će njihov razvod i rastanak biti dostojanstven i miran.

"Ovo što radi je ucena i to što želi se neće desiti", rekao je izvor za "Page Six".

Sa druge strane Britni deluje nezainteresovano i uopšte nije zabrinuta Semovim ucenama jer dok mediji pišu o potencijalnoj lavini informacija koje Asgari može da pusti u javnost, pevačica je objavila da kupuje konja i u da uživa u životu.

Sem Asgari ucenjuje pevačicu.
Instagram 

Kako su se Britni i Sem upoznali?

Britni Spirs i Sem Ašgari upoznali su se dok su snimali spot za njenu pesmu "Slumber Party" iz 2016. On je imao samo 23 godine kada je otpočeo vezu sa Spirsovom, a ona 36 godina.

Iako je bio sa njom u teškim trenucima, u više navrata je pokazao da je sa Britni iz koristi, s obzirom da je poznato da pevačica već neko vreme pokušava da ga "ubaci" u Holivud, ali osim par manjih uloga, u kojima je više izgledao nego glumio, nije imao sreće, ponajviše jer nije talentovan za glumu. 

Od kako je Britni oslobođena starateljstva, Sem je u više navrata viđen kako ide na bakomate i podiže ogromne količine novca, a svako malo viđen je i sa novim automobilima, što kao fitnes instruktor ne bi mogao da priušti.

Ipak, navodno su potpisali čvrst predbračni ugovor po kojem je Britni obezbeđena. To nažalost ne menja činjenicu da je Britni Sem ostavljao samu kada god bi prolazila kroz mentalne slomove, skidala se gola, i kada se ponašala tako da je ugrožavala ne samo sebe, već i svoje sinove.

Instagram Britni Spirs ponovo se skinula gola.

Činilo se da je Sem gotovo podstiče na takvo ponašanje. Najnoviji slom mnogi su uporedili sa situacijom od pre više od 13 godina kada je Britni obrijala glavu nakon što je doživela nervni slom zbog paparaca, i situacije koju je trpela.

Britni Spirs kada je obrijala glavu.
Bauer Griffin/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Jasno je da pevačica nije dobro već neko vreme, a da postoje "nevolje u raju" Britni je i sama otkrila na jednom od mnogobrojnih objava, a pojavile su se i priče da zapravo nisu legalno venčani, kao i da ne žive u istoj kući, iako provode dosta vremena zajedno.

Bonus video:

Britni Spirs Instagram/britneyspears

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!