Situacija sa Britni Spirs ne prestaje da zabrinjava javnost. Na mrežama se može videti bezbroj teorija, počev od toga da na snimcima koji su osvanuli u poslednje vreme na profilima pevačice uopšte nije ona, pa sve do toga da starateljstvo nikada nije okončano.

Da li u svim tim teorijama zaista ima istine niko ne može sa sigurnošću da tvrdi, ali nema sumnje da se Britni ponaša potpuno čudno, gotovo neuračunljivo. Tako je za poslednjih godinu dana više puta objavila poptuno gole fotografije, vređala kolege, pa čak i rođenu decu, prozivala sve redom i slično. 

Britni Spirs se ponaša čudno poslednjih meseci.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zbog svega su trpeli i njeni najbliži, pogotovo naslednici tinejdžeri koji su u najosetljivijem dobu, i koji su zbog majčinog, kako kažu "ludačkog" ponašanja, trpeli i zlostavljanje u školi. "Oni se stide njene golotinje na Instagramu i ponošanja koje joj ne priliči", kažu izvori koji su bliski bivšem suprugu Spirsove Kevinu Federlajnu.

Instagram Britni Spirs ponovo se skinula gola.

Međutim, umesto da zastane i zapita se šta ono što radi na mrežama čini njenoj deci koji ionako nisu sa njom odrastali, Britni je iz teške artiljerije udarila na starijeg 15-godišnjeg sina Džejdena nakon njegovog intervjua, optuživši ga da joj ni on ne želi dobro, kao i ostatak porodice.

"Bio si kao ostatak moje porodice. Potajno si voleo da me gledaš kao da nešto nije u redu sa mnom", započela je pevačica.

Britni Spirs udarila je na sinove.
printscreen/instagram 

"Iskreno, moj tata treba da bude u zatvoru do kraja života. Ali kao što sam rekala, Bog ne bi dozvolio da mi se to dogodi da postoji Bog. Ja više ne verujem u Boga zbog načina na koji su me deca i moja porodica tretirali. Nemam više u šta da verujem. Ja sam ateista", rekla je Spirs. Zatim se obrušila na svog sina zbog njegovih izjava poput: "Nadam se da će biti bolje" i "Moliću se za nju", verujući da je njima dodatno potkopava.

"Za šta se moliš? Da nastavim da radim kako bih mogla da platim pravne troškove i za kuću?", upitala je ogorčeno kritikujući drugog sina Šona Prestona (16) i njihovog oca Kevina Federlajna (44).

"Da li želiš da ozdravim da bih nastavila da dajem tvom tati 40 hiljada dolara mesečno? Ili je razlog zašto si odlučio da se ponašaš glupo zato što je sve gotovo za dve godine, a ti ništa ne dobijaš?", nastavila je ona.

Britni je potom dodala da već duže vreme "ne vidi sinove kada ih pogleda", te da su prestali da dolaze nakon što je odbila da uradi ono što su od nje tražili, a to je normalnije ponašanje na mrežama.

"Mislim da se mama mučila da nam obema pruži pažnju i da nam pokaže jednaku ljubav; Mislim da nije dovoljno pokazala Prestonu, i osećam se jako loše zbog toga“, rekao je njen sin Džejden za Daily Mail.

Prema dečakovom ocu, Kevinu Federlajnu,sklonost Spirsove da se razmeće svojim golim telom na mreži nije pomogla celokupnoj situaciji.

kevin Federlajn pokušao je da opravda Britni.
Profimedia 

"Pokušavam da im objasnim: ’Vidite, možda je to samo još jedan način na koji ona pokušava da se izrazi.‘ Ali to ne umanjuje činjenicu šta im to čini", rekao je on za Daily Mail. "Teško je. Ne mogu da zamislim kakav je osećaj biti tinejdžer koji mora da ide u srednju školu."

Džejden je pre nekoliko meseci dao intervju za ITV News u kojem je rekao da se njegov loš odnos sa majkom može popraviti, ali da će to potrajati. Britni se u snimku takođe požalila da su oba njena sina odlučila da ne provode vreme sa njom, dodajući da joj je potrebna bezuslovna ljubav porodice.

Sinovi Britni smatraju da se odnos sa majkom može popraviti.
prtinscreen/instagram 

Naravno, od momenta kada je Britni objavila glasovnu poruku za sinove, mnogi su udarili na pevačicu pokušavajući da je dozovu pameti, odnosno ističući da se obraća svojoj deci koja "nisu tražila da se rode, a kojih se odrekla i nastavlja to da radi svojim ponašanjem".

Koliko se situacija otrgla kontroli svedoči i novi dokumentarac "TMZ Investigates: Britney Spears: The Price of Freedom", u kojem je otkriveno da Britni svoje sinove tinejdžere nije videla "više od godinu dana" nakon njihove javne rasprave o njenom ponašanju na društvenim mrežama.

"Krajem leta (2022.) tenzije su postale toliko velike da dečaci nisu ni odgovarali na njene poruke. A ona je bila besna", izjavila je producentkinja TMZ Kejti Hejz u dokumentarcu.

Izvor potvrđuje za Page Six da je pevačica poslednji put videla Šona Prestona (17) i Džejdena (16) "na samom početku 2022. godine", pre venčanja sa Semom Asgarijem.

Dokumentarac je otkrio i brojne druge zabrinjavajuće činjenice iz života pevačice kao što je da ima maniju da se satima vozi u krug, ili da je, nakon starateljstva, spavala samo na kauču u dnevnooj sobi, te da je jedva održavala higijenu.

Britni se još uvek nije oglašavala povodom dokumentarca, ali nema sumnje da će imati šta da kaže, kao što je to do sada bio slučaj kada god bi se povela tema o njoj i njenom životu. 

Bonus video:

Britni Spirs pokazala golu zadnjicu Instagram