Prošlo je 10 meseci od sudbonosnog "da" Britni Spirs i Sema Asgarija, a čini se da se već suočavaju sa bračnim problemima.

Kako prenose strani mediji, pevačica Britni Spirs je snimljena pre nekoliko dana u Los Anđelesu kako se ukrcava u privatni avion bez muža, ali čak i bez burme na ruci. Paparaci su je fotografisali dok je izlazila sa zadnjeg sedišta automobila. Kosa joj je bila raščupana, a u rukama je nosila torbu i plišanog medu.

Britni Spirs bez burme i muža.
Clasos.com.mx / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kako prenose strani mediji, Britni uživa na odmoru u Meksiku sa svojim dugogodišnjim menadžerom Kejdom Hadsonom, sa kojim deli fotografije i video zapise na svom Instagram profilu.

Ovog četvrtka je i njen suprug Sem fotografisan kako šeta kalifornijskim gradom Tauzend Ouks, takođe bez burme.

Inače, par se venčao prošlog juna nakon pet godina zabavljanja i godinu dana nakon što su se verili. Mnogi nisu naklonjeni Asgariju i veruju da on pevačicu koristi kao svoj „privatni bankomat“. Međutim, otkriveno je da je Spirs zaštitila svoje bogatstvo od njega.

Britni Spirs bez burme na ruci.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mladenci su potpisali predbračni ugovor koji favorizuje pevačicu i štiti svaku zaradu koju je zaradila pre venčanja, otkrili su izvori bliski Britni.

Spirs i Asgari su objavili svoju veridbu 12. septembra 2021. Ubrzo nakon toga, Asgari je objavio Instagram priču šaleći se o sklapanju predbračnog ugovora sa Spirs.

"Hvala svima kojima je stalo do predbračnog ugovora! Naravno da ćemo ga imati kako bismo zaštitili moju kolekciju džipova i cipela ako me jednog dana izbaci na ulicu", napisao je.

BRITNI SPIRS JE TRUDNA
Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Neki su se zabrinuli da je Sem hteo da iskoristi i komentarisali da je pevačicu zaprosio u zanimljivom trenutku - kada njen otac Džejmi Spirs više nije bio odgovoran za njene finansije.

Britni, čija se neto vrednost procenjuje na više od 60 miliona dolara, upoznala je Asgarija u oktobru 2016. dok je snimala muzički spot za njenu pesmu 'Slumber Party' i on je glumio njenu simpatiju.

Bio sam uzbuđen što sam imao priliku da upoznam jednog od najvećih umetnika svih vremena. Osetio sam leptiriće u stomaku. Pokušao sam da se našalim kada me je pozdravila i rekla da se zove Britni. Odgovorio sam joj pitanjem: 'Izvini. Kako se zoveš?' Pokušavao sam da budem zabavan, ali mislim da niko nije razumeo moju šalu“, rekao je lični trener za časopis Men's Health 2018.

Razgovarali su o svojoj omiljenoj hrani, sušiju i razmenili brojeve, a Sem je izveo Britni na sastanak. Asgari nije naklonjen pevačicinim fanovima i nekoliko puta je snimljen u društvu misterioznih žena.

Britni Spirs sve iznenadila objavom o prinovi
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Spirs iza sebe ima dva braka. Udala se za Džejsona Alena Aleksandra 2004. godine u kapeli u Las Vegasu. Njihov brak je trajao samo 55 sati, a Britni je nedavno otkrila da ju je majka naterala da ga poništi.

Nakon toga se 2007. udala za repera Kevina Federlajna od kojeg se razvela posle tri godine i imaju sinove Šona i Džejdena, za koje su vodili bitku za starateljstvo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!