Britni Spirs ne prestaje da ratuje sa bivšim suprugom Kevinom Federlajnom, ali sada je u svađu uključila i njhove sinove nakon što su se izjasnili da ne žele da vide majku dok "ne bude dobro". Oni se stide njene golotinje na Instagramu i ponošanja koje joj ne priliči, a brojni izvori su potvrdili da su oba dečaka bila izložena stravičnom ismevanju i nasilju svih ovih godina zbog Britninog ponašanja, koje je učestalo nakon što je Spirsova oslobođena starateljstva.

Britni Spirs ne razgovara sa sinovima.
prtinscreen/instagram 

I umesto da zastane i zapita se šta ono što radi na mrežama čini njenoj deci koji ionako nisu sa njom odrastali, Britni je iz teške artiljerije udarila na starijeg 15-godišnjeg sina Džejdena nakon njegovog intervjua, optuživši ga da joj ni on ne želi dobro, kao i ostat porodice. 

"Bio si kao ostatak moje porodice. Potajno si voleo da me gledaš kao da nešto nije u redu sa mnom", započela je pevačica. Potom se osvrnula na to da je postala ateista zbog onoga što je preživela tokom perioda starateljstva koje se završilo prošle godine i kako su se njena deca i porodica odnosili prema njoj, navodeći da njen otac Džejmi ( 70) treba da bude u zatvoru do kraja života.

"Iskreno, moj tata treba da bude u zatvoru do kraja života. Ali kao što sam rekala, Bog ne bi dozvolio da mi se to dogodi da postoji Bog. Ja više ne verujem u Boga zbog načina na koji su me deca i moja porodica tretirali. Nemam više u šta da verujem. Ja sam ateista", rekla je Spirs. Zatim se obrušila na svog sina zbog njegovih izjava poput: "Nadam se da će biti bolje" i "Moliću se za nju", verujući da je njima dodatno potkopava.

Britni Spirs je ljuta na sinove.
pritnscreen/instagram 

"Za šta se moliš? Da nastavim da radim kako bih mogla da platim pravne troškove i za kuću?", upitala je ogorčeno kritikujući drugog sina Šona Prestona (16) i njihovog oca Kevina Federlajna (44).

"Da li želiš da ozdravim da bih nastavila da dajem tvom tati 40 hiljada dolara mesečno? Ili je razlog zašto si odlučio da se ponašaš glupo zato što je sve gotovo za dve godine, a ti ništa ne dobijaš?", nastavila je ona.

Britni je potom dodala da već duže vreme "ne vidi sinove kada ih pogleda", te da su prestali da dolaze nakon što je odbila da uradi ono što su od nje tražili, a to je normalnije ponašanje na mrežama.

printscreen/instagram Britni Spirs pozirala potpuno naga

Džejden je nedavno dao intervju za ITV News u kojem je rekao da se njegov loš odnos sa majkom može popraviti, ali da će to potrajati. Britni se u snimku takođe požalila da su oba njena sina odlučila da ne provode vreme sa njom, dodajući da joj je potrebna bezuslovna ljubav porodice.

Naravno, od momenta kada je Britni objavila glasovnu poruku za sinove, mnogi su udarili na pevačicu pokušavajući da je dozovu pameti, odnosno ističući da se obraća svojoj deci koja "nisu tražila da se rode, a kojih se odrekla i nastavlja to da radi svojim ponašanjem". 

Britni je na nedavne kritike bivšeg supruga koji je istakao da je i Džejdena i Šona sramota golotinje njihove majke, odgovorila da ne vidi ništa loše, te da "ima i gorih od nje". Naravno, nije joj palo na pamet da pokuša da se pozove na neke koji su bolji od nje, kao ni da potraži stručnu pomoć koja joj je i te kako potrebna. 

Nažalost, sada je udarila na sinove, a čak i najvatreniji fanovi su saglasni da ovako nešto nije trebalo da uradi, te da dečak u intervjuu ništa loše nije rekao osim da mu nedostaje majka, ali ne ona sa Instagrama nego onakva kakva je donedavno bila. Ostaje samo da e nadamo da će Britni ipak uspeti da izgladi odnose sa svojom decom, a kako dečaci izgledaju danas, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

prtinscreen/instagram, Instagram Pogledajte kako su sinovi Britni Spirs izgledali nekad, a kako danas.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!