Bivši suprug Britni Spirs Kevin Federlajn prvi put se oglasio od prekida starateljstva i izneo šokantne tvrdnje za koje javnost do sada nije znala.

Nakon decenije ćutanja konačno je progovorio o svemu što se dešavalo, a ono što je izneo, posrnuloj pop zvezdi se uopšte nije dopalo.

Naime, Britni i plesač Kevin bili su u braku od 2004. do 2007. godine, i tokom tog perioda dobili su dvoje dece - sinove Prestona (16) i Džejdena (15). Međutim, njihov brak nije opstao, a nakon njenog nervnog sloma, kada je obrijala glavu, deca su pripala njemu. 

Britni spirs je obrijala glavu nakon nervnog sloma.
Bauer Griffin/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Na retkim fotografijama na Britninom profilu moglo se videti da su dečaci porasli i stasali, međutim, za sve to vreme šuškalo se da ih pevačica uopšte ne viđa onoliko koliko je tvrdila. 

prtinscreen/instagram, Instagram Pogledajte kako su sinovi Britni Spirs izgledali nekad, a kako danas.

Takođe se pričalo i da dečaci nisu bili na njenom venčanju sa Semom Asgarijem kojeg bije glas da je "muška sponzoruša", te da je sa Britni jer mu "otvara vrata Holivuda", s obzirom da je odlučio da od fitnes trenera postane glumac.

Britni Spirs pokušava da "progura" Sema Asgarija u Holivudu.
Shuterstock 

Sada je Kevin prvi put progovorio o svemu što se dešavalo svih ovih godina istakavši da je starateljstvo o kojem se toliko priča poslednjih meseci zapravo spasilo Britnin život. Takođe je otkrio da dečaci ne žele da vide majku.

"Dečaci su odlučili da je trenutno ne viđaju. Prošlo je nekoliko meseci otkako je nisu videli. Odlučili su da ne idu na njeno venčanje", rekao je Federlajn koji se trudi da ih zaštiti od svih natpisa u medijima i poteza njihove majke.

Kevin Federlajn je otkrio da dečaci ne žele da vide majku.
printscreen/instagram 

"Sve ovo je bilo teško gledati, teže je proživeti i teže je gledati kroz šta moji momci prolaze nego bilo šta drugo. To je najizazovnija stvar koju sam ikada morao da uradim u svom životu", naveo je.

Prokomentarisao je i gole selfije koje Britni objavljuje duže vreme na Instagramu: "Pokušavam da im objasnim: "Vidite, možda je to samo još jedan način na koji ona pokušava da se izrazi"...

printscreen/instagram Britni Spirs pozirala potpuno naga

"Ne mogu da zamislim kakav je osećaj biti tinejdžer koji mora da ide u srednju školu", dodao je.

Kevin je istakao da dečaci vole majku kao i da njegov cilj nije bilo kakva "odmazda" Britni Spirs već iznošenje istine o pravom licu šou-biznisa.

Sinovi Britni Spirs imaju problem sa njenom golotinjom.
Instagram 

Kako je rekao, kontrola koju je otac Britni imao nad ćerkinim životom bila je dobra stvar jer ju je spasla mnogih nevolja.

Džejms Spirs je starateljstvom spasao život Britni Spirs.
FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

Pevačica je u novembru prošle godine dobila spor sa ocem nakon kojeg je vratila kontrolu nad svojim finansijama i svime ostalim. Međutim, nakon njegovih reči, oglasila se i Britni na svom profilu.

"Žao mi je da čujem da je moj bivši suprug odlučio da diskutuje o mom odnosu sa decom. Kao što znamo, podizanje sinova koji su u tinejdžerskom dobu nije lako nikome... Zabrinjava me što se razlog bazira na mom Instagramu... to je sve bilo mnogo pre Instagrama... Dala sam im sve... Samo jednu imam da kažem: povređujuće je... Ali ću reći... moja majka mi je rekla "Trebalo bi da ih daš njihovom ocu"... Delim ovo jer mogu. Želim vam prijatan dan", napisala je na svom storiju.

Britni Spirs se oglasila na Instagramu nakon Kevinovih reči.
Instagram 

Pevačica je zatim objavila pismo.

"Kao što njihova maćeha kaže: "Šta god da se dešava van ove kuće, nema nikakve veze sa ovim domom"", počela je obraćanje Britni pa zatim počela "igru" emotikonima kojom je želela da dočara svoje "zaorbljeništvo" koje je trajalo 15 godina (otac je deceniju i po imao punu kontrolu nad njenim životom). 

"Podsećam da traume i uvrede koje dolaze sa slavom i ovim poslom ne pogađaju samo mene nego i moju decu!!! Ja sam samo čovek i dala sam sve od sebe ... Drugi umetnici su učinili mnogo gore dok su njihova deca bila izuzetno mala. Nisam iznenađena što će i moja porodica obaviti svoj deo intervjua. Uopšte nisam iznenađena njihovim ponašanjem i njihovim pristupom onome sa čime sam morala da se nosim".

Nakon toga oglasio se i njen novopečeni suprug.

Sem Asgari je prokomentarisao reči bivšeg Britni Spirs.
OnPoint-Vasquez-Max / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njen suprug Sem Asgari je svoj stav izneo na Instagramu.

"Da razjasnim, moja žena nikada nije objavila goli selfi osim svoje zadnjice koja je ovih dana prilično smerna. Svi ostali postovi su podrazumevali golotinju koja se može videti u bilo kojoj reklami za losion ili sapun.

Njegova izjava o distanciranju dece nije validna i neodgovorno je javno davati tu izjavu. Momci su veoma pametni i uskoro će napuniti 18 godina i sami će donosti odluke i možda će na kraju shvatiti da je „težak“ deo bio imati za uzora oca koji nije radio duže od 15 godina...

Sem Asgari prokomentarisao je takođe reči Britninog bivšeg muža.
Instagram 

Ne poznajem ga i nemam ništa protiv njega osim što je odlučio da kleveta moju ženu. : Stvari koje se sada smatraju normalnim problemima i ponašanja koja se lako rešavaju terapijom ili na druge načine uveličana su kako bi se time opravdala kazna od 13 godina zatvora. Svako ko to odobrava, greši što izvlači neku korist od toga. Neću komentarisati ovu stvar osim da kažem da moram da radim.

Želim mu sve najbolje i nadam se da će imati pozitivnije poglede na budućnost za dobrobit svih uključenih. Ali za sada: "Ne uzimaj moju ženu u usta".

Britni Spirs su poručili da mora da prihvati odgovornost za svoje postupke koji utiču na njene sinove.
CWNY / Backgrid USA / Profimedia 

Nažalost, mnogi se nisu složili nakon njegovih reči i podsećali ga da je Britni u više navrata potpuno pokazivala telo, te da se takvi kadrovi ne mogu videti "u reklama za sapun", kako je rekao, te da "samo zato što to drugi rade, ne znači da treba i Britni", te da "ona mora da prihvati odgovornost za sopstvene postupke, baš kao što traži da prihvate njeni roditelji odgovornost za ono što su joj radili". A kako će se sve ovo završiti, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!