Britni Spirs navodno je u petak uveče doživela nervni slom u restoranu u Los Anđelesu zbog čega je njen suprug Sem Asgari napustio lokal.

Ljudi koji su navodno bili svedoci incidenta u restoranu "Joey" u Vudlend Hilsu u Kaliforniji, rekli su za TMZ u subotu da je pop ikona postala "manična" nakon što je videla da je pojedinci snimaju, što ju je veoma uznemirilo, nakon čega je počela da govori besmislice.

Pevačica je nakon toga podigla meni da bi zaklonila lice. Izvori tvrde da je Asgari bio "vidno uznemiren", te da je "izjurio" iz restorana bez svoje žene.

Malo nakon njega i Spirs je izašla iz restorana, a njen telohranitelj je taj koji je regulisao račun. Predstavnici muzičke zvezde nisu želeli da komentarišu slučaj, kao ni PR Asgarija, međutim, od trenutka kada su fotografije preplavile mreže, fanovi pevačice nisu krili bez zbog "kukavičkog" i sve samo ne zaštitničkog ponašanja kakvo je Sem trebalo da pokaže.

"Sem koji se pravi da je veća zvezda od Britni Spirs, eeeej, od Britni... i izleće prvi... samo je dokazao da ga zanimaju njene pare", "Najveća muška sponzoruša pobegla prva, sram te bilo Sem", "Zaveti kažu u dobru i zlu, ali izgleda da Britnin muž želi samo kada je dobro", "Govorimo mesecima da Britni nije dobro, ali nik one sluša", "Ne mogu da verujem da ću ovo napisati, ali Britni je bilo bolje dok je imala staratelja"... samo su se nizali komentari.

Mnogi su mišljenja da je Sem pokazao da je sa Britni iz koristi, s obzirom da je poznato da pevačica već neko vreme pokušava da ga "ubaci" u Holivud, ali osim par manjih uloga, u kojima je više izgledao nego glumio, nije imao sreće, ponajviše jer nije talentovan za glumu. 

Od kako je Britni oslobođena starateljstva, Sem je u više navrata viđen kako ide na bakomate i podiže ogromne količine novca, a svako malo viđen je i sa novim automobilima, što kao fitnes instruktor ne bi mogao da priušti. 

Ipak, navodno su potpisali čvrst predbračni ugovor po kojem je Britni obezbeđena. To nažalost ne menja činjenicu da je Britni Sem ostavljao samu kada god bi prolazila kroz mentalne slomove, skidala se gola, i kada se ponašala tako da je ugrožavala ne samo sebe, već i svoje sinove. 

Činilo se da je Sem gotovo podstiče na takvo ponašanje. Najnoviji slom mnogi su uporedili sa situacijom od pre više od 13 godina kada je Britni obrijala glavu nakon što je doživela nervni slom zbog paparaca, i situacije koju je trpela. 

Britni Spirs je obrijala glavu u naletu besa, nakon nervnog sloma.
Bauer Griffin/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Jasno je da pevačica nije dobro već neko vreme, a da postoje "nevolje u raju" Britni je i sama otkrila na jednom od mnogobrojnih objava, a pojavile su se i priče da zapravo nisu legalno venčani, kao i da ne žive u istoj kući, iako provode dosta vremena zajedno. 

Inače, nakon scene u restoranu, Britni je najpre okačila kriptičnu objavu. "Rekli su mi da ne mogu, zato sam to uradila" piše kraj ilustracije na kojoj je žena sa naočarima i prekrštenim nogama. 

Odmah potom okačila je novi video na kojem pleše i pokazuje srednji prst. Kako stvari stoje, čini se da nikad više nećemo videti onu staru Britni, ma koliko se fanovi tome nadali. Jedino se nadamo da će dobiti pomoć koju zaslužuje, pre nego što bude kasno.

Inače, Sem se u međuvremenu oglasio i napisao na Instagramu: "Ljudi, ne verujte u sve što piše online", što bi bilo u redu, da ne postoje snimci koji su potkrepili navode očevidaca i medija, te više deluje kao da pokušava da se "opere" što je kukavički pobegao i ostavio svoju suprugu samu, te igra na staru kartu - valjda više verujete meni nego sopstvenim očima.

Sem je pokušao da se opravda na instagramu
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!