Porodica Britni Spirs strahuje da ona ide istim tragičnim putem kao i Ejmi Vajnhaus, navodi se u izveštaju.

Bivši suprug pevačice Kevin Federlajn i njen otuđeni otac Džejmi veruju da je Britni na drogama i da bi od toga mogla da umre, rekli su za Daily Mail.

Otac Britni Spirs se plaši da će Britni umreti.
FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

"Plašim se da je na metu (kristalni met, derivat kokaina koji izaziva veliku zavisnost) – molio sam se da neko to objavi i da se ona probudi", rekao je Federlajn agenciji. "To je zastrašujuće. Ona je majka mojih dečaka."

"Britni može da umre kao Ejmi", navodno je rekao Džejmi Spirs, govoreći o britanskoj pevačici Ejmi Vajnhaus, koja je umrla od trovanja alkoholom sa 27 godina.

Mnogi se plaše da će Britni da završi kao Ejmi Vajnhaus
Youtube 

Strašne zabrinutosti dolaze više od godinu dana nakon što je objavljen kraj konzervatorstva koje je kontrolisalo skoro svaki aspekt Spirsovog života.

Britnini sinovi, Preston, 17, i Džejden, 16, tvrde da su videli drogu dostavljenu njenoj kući i da još uvek odbijaju da je posete, preneo je Mail.

Sinovi Britni Spirs zabrinuti su za majku.
printscreen/instagram 

"Svaki put kada telefon zazvoni, plašim se da će doći do poražavajućih vesti", rekao je Federlajn, koji od Spirs dobija vrtoglavih 40.000 dolara mesečnog izdržavanja dece. "Ne želim da se dečaci jednog jutra probude i otkriju da im je majka uzela preveliku dozu."

Deferlajn se plaši da će majka njegove dece umreti.
Profimedia 

Page Six je objavila vest da je dala "zeleno svetlo" dozvoljavajući deci da se presele na Havaje sa Federlajn - u državu u kojoj bi ona morala da plaća izdržavanje do njihove 23. godine.

Spirs je nedavno izbrisala svoj nalog na Instagramu, na kome je objavila nekoliko upadljivih polugolih postova i to malo pred godišnjicu braka sa fitnes instruktorom

Instagram Britni Spirs ponovo se skinula gola.

Ona je ujedno neretko delila prilično bizarne snimke i fotografije koje su dovele do bojazni da slavna 41-godišnjakinja i dalje prolazi kroz brojne mentalne probleme.

Sinovi ne žele da vide Britni dok ne prihvati pomoć

Zbog svega što je Britni objavljivala, golih fotki i slično, sinoci su trpeli užasno zlostavljanje u školi, zbog čega je Kevin i odlučio da ih skloni na sigurno. Dečaci se nisu videli sa majkom još od prošle godine, pa čak ni kada se udala za Sema Afgarija.

Britnini sinovi odbijaju da vide Britni.
prtinscreen/instagram 

Kako je Federlajn otkrio, oni su tokom godina prošli sa njom kroz mnoga traumatična iskustva, a situacija se nije popravljala. Na primer, insistirala bi da nastavi da ih kupa i kada su imali 11 i 12 godina. Postoje navodi i da su je jednom prilikom uhvatili u toku noći kako stoji ispred vrata Džejdenove spavaće sobe - sa kuhinjskim nožem u ruci.

Džejden i Preston čak su se i javno oglasili i javno zamolili majku da potraži pomoć, na šta je Britni burno reagovala. 

Sinovi Britni Spirs žele da njihova majka bude dobro.
printscreen/instagram 

"Bio si kao ostatak moje porodice. Potajno si voleo da me gledaš kao da nešto nije u redu sa mnom", započela je pevačica. 

Zatim se obrušila na svog mlađeg sina zbog njegovih izjava poput: "Nadam se da će biti bolje" i "Moliću se za nju", verujući da je njima dodatno potkopava.

"Za šta se moliš? Da nastavim da radim kako bih mogla da platim pravne troškove i za kuću?", upitala je ogorčeno kritikujući drugog sina Šona Prestona.

"Da li želiš da ozdravim da bih nastavila da dajem tvom tati 40 hiljada dolara mesečno? Ili je razlog zašto si odlučio da se ponašaš glupo zato što je sve gotovo za dve godine, a ti ništa ne dobijaš?", nastavila je ona.

Britni je potom dodala da već duže vreme "ne vidi sinove kada ih pogleda", te da su prestali da dolaze nakon što je odbila da uradi ono što su od nje tražili, a to je normalnije ponašanje na mrežama.

Bonus video:

Britni Spirs Instagram/britneyspears

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!