Ne kaže se za džabe - ko se zadnji smeje, najslađe se smeje. Barem to "pravilo" važi kada je reč o Šakiri i Dženifer Lopez. Ako se setimo da je svojevremeno Džej Lo imala problem što binu deli sa slavnom Kolumbijkom, a danas je, što se kaže, nema na mapi, kada je reč o muzičkim hitovima, slobodno možemo reći da latino diva živi na račun stare slave. 

Sa druge strane, od kako se razvela, Šakira ređa hit za hitom, te je nedavno odlučeno da 29. 29. septembar bude #ShakiraDay, odnosno #DiaDeShakira (na španskom), što je velika čast. 

Njen novi album obara sve rekorde i viralan je na svim mrežama, što nije slučaj sa njenom koleginicom koja je takođe objavila nove pesme pre par meseci, ali se od njih nijedna nije izdvojila, te čak nije ni došla blizu top listama. 

Šakirin uspeh njeni obožavatelji jedva su dočekali, i osvrnuli se na sve one koji su je ponižavali poput Pikea, ali i Džej Lo i "natrljali im na nos" uspeh latino dive. No, da se podsetimo "problema" između Lopez i Šakire.

Šakira je dobila svoj Spotify dan.
Shutterstock 

Sve datira iz 2020. godine kada je Dženifer nastupala sa Šakirom na Superboulu, a ono što su kamere zabeležile bacilo je potpuno drugačije svetlo na pevačicu. Šakira i i Džej Lo imale su spektakularan nastup, a u jednom trenutku na bini im se pridružila i ćerka Lopezove i imala solo performans, a veče je ostalo upamćeno kao jedno od najboljih ikada, a njihov nastup dugo se prepričavao.

Međutim, sada se saznalo da Džej Lo nije bila oduševljena što će nastupati sa poznatom Kolumbijkom, smatrajući da "nije za to radila toliko celog života".

"Ovo je najgora ideja na svetu da imate dva performera na Superboulu", rekla je latino diva pred pripreme. Ona doduše nije krivila za to Šakiru, već NFL.

"Ako ćemo da nastupamo obe, trebalo je onda da nam daju bar 20 minuta", dodala je pevačica na konto toga što im je nastup bio samo 12 minuta.

Međutim, ono što je rekla odjeknulo je kao bomba na mrežama. Mnogi su se pozvali na poslednji Superboul na kom su nastupile sve najveće rep zvezde svih vremena.

"Znači, po Džej Lo niko od njih nije trebalo da nastupa zajedno?", "Pravi primer kada je neko nezahvalan", "Džej Lo zvezdetina pa joj smeta Šakira, bedno", "Šta je umislila ova"... pisali su ljudi tada...

Bilo je i onih kojima nije jasan toliki nadmen stav Lopezove s obzirom da godinama nije izbacila veliki hit.

Dženifer Lopez godinama nema hit.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Da li se sećate nekog novijeg hita Lopezove? Naravno da ne. Ali ne, ona mora da glumi veliku zvezdu. Spojili su dve vrele latinoamerikanke i umesto da je ponosna, znate, njoj smeta", glasi jedan od komentara, a i drugi su se složili sa ovim mišljenjem.

"Ženo, malo si poletela", "Da si toliko uspešna pevačica, radila bi sama Superboul. Budi zahvalna što su te uopšte i zvali", "Kako da te iko zove da pevaš kad svi znamo da si plesačica, a ne pevačica", "Daj, pa nastup je bio super. Zašto mora da bude takva nadmena ku*ka", "Kolikogod da nije upućeno Šakiri, jeste. Jer je ispalo da imaš problem sa njom, a ne da ti smeta što nastupaš sa nekim uopšteno. Ružno i bespotrebno"... moglo se pročitati na mrežama.

Nekoliko godina kasnije, "neko" (čitaj - Šakira) se digao iz pepela, a neko još uvek živi od starih hitova.

Doduše, nije da se brinemo za Džej Lo jer ima druge unosne biznise, ali kako se nedavno ponovo pokrenula i tema njenog "umeća" pevanja, s obzirom na određene "izlete" (setimo se samo njenog pokušaja da otpeva pesmu Vitni Hjuston), jasno je da je ovaj Šakirin uspeh ipak "slap in the face", s obzirom da je dugo i sama očekivala da ovako neka čast pripadne njoj.

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Pike u sukobu sa iznerviranim fanovima Šakire Espreso

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!