Saga Šakira-Pike se nastavlja. Nakon što je pevačica izbacila novu numeru koja je oborila sve rekorde slušanosti, a u kojoj je detaljno opisala odnos sa bivšim, i potkačila ne samo njegovu ljubavnicu, već i bivšu svekrvu, fudbaler je uzvratio "paljbu". 

Na prozivku da je "Rolex zamenio Casiom", Pike se slikao upravo sa satovima "lošijeg" brenda i potkačio bivšu nevenčanu suprugu rečima da će "Casio trajati večno", čime je aludirao da je ljubavnica Klara Kia tu da ostane. 

Takođe je još jednom "udario" na nju kada se pojavio pred okupljenim reporterima u Reno Twingu, nakon što je Šakira u pesmi rekla da je Ferrari zamenio upravo ovim modelom automobila

Ipak, Reno se šaljivo osvrnuo na situaciju i zapravo podržao Šakiru u čitavoj priči, a njihov odgovor zapalio je mreže.

"Renault Twingo će te uvek podržati Šakira kad god, bilo gde", gde su se poigrali rečima i ubacili njen stari hit "Whenever, wherever". 

Takođe, pevačica je pripremila osvetu i svekrvi, te je na balkon svoje terase postavila lutku vešticekoja direktno gleda na njen prozor, a iako ju je Pikeova majka molila da je skloni jer joj stvara nelagodu, nije to učinila. 

Na sve to, u međuvremenu se saznalo i kako je zapravo Šakira otkrila za prevaru. Iako se pričalo da je platila detektive da joj prate partnera, kao i da je uhvatila ljubavnicu u kući, odgovor je pevačica sama dala u drugoj pesmi "Te Felicito", kada je otvorila frižider u kojem se umesto tegle nalazila glava. Na pitanje u jednom intervjuu, novinar je kasnije pitao Šakiru šta je njen lik tražio kada je otvorio frižider, a ona je odgovorila: "Istinu".

Šakira je u spotu otkrila kako je saznala za prevaru.
printscreen/youtube 

Naime, Šakira je otkrila da joj je dragi neveran zahvaljujući tegli sa džemom. Pevačica je mesecima nakon brojnih putovanja zbog poslovnih projekata, primećivala da neko jede njenu hranu, a pogotovo omiljeni džem sa jagodama.

Šakira je slučajno otkrila za prevaru.
Mega / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ona, inače, obožava ovaj voćni namaz, koji Pike nikada ne jede zbog stroge dijete na kojoj je bio. Nije trebalo dugo da sabere dva i dva i da shvati da je neko drugi dolazio u njenu kuću. 

Ova informacija izazvala je šok u svetu, međutim, sada se saznalo i ko je "krivac" za samu pesmu, i ljudi su u potpunoj neverici. Iako se smatralo da je Šakira sama došla na ideju da napiše osvetničku pesmu, zapravo joj je u tome pomogao niko drugi do njen sin Milan, piše Marca.

Navodno Milan ne podnosi Klaru, a Pike na sve to ne sme ni da mu zucne, te je upravo on dao ideju majci da kompletira tekst. Da li će se stvari ipak smiriti u budućnosti, ostaje da vidimo, ali kako stvari stoje, čini se da nas čeka još iznošenja "prljavog veša".

Pikeov sin ne podnosi njegovu devojku.
Emilio Utrabo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!