Kako stvari stoje, Šakira je novom pesmom definitivno otvorila Pandorinu kutiju i ušla u rat sa bivšom partnerom, fudbalerom Pikeom. Podsetimo, pre nekoliko meseci, nekadašnji par obelodanio je da je stavio tačku na odnos dug 12 godina u kojem su dobili i dvoje dece.

Šakira i Pike rastali su se nakon 12 godina.
- / The Photo One / Profimedia 

Malo pre toga saznalo se za Pikeovu aferu sa mladom studentkinjom Klarom Kiom Malti koju je navodno Šakira uhvatila u porodičnom domu, dok je nosila njene stvari. Nakon što su detalji tajne romanse preplavili mreže, pevačica se oglasila i potvrdila da se ona i Pike rastaju. Nažalost, fudbaler nije ispoštovao dogovor sa bivšom "suprugom" po kojem narednih godinu dana nije trebalo da se eksponiraju sa novim partnerima. 

Pike se ne odvaja od nove devojke.
Emilio Utrabo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naprotiv, radio je sve suprotno, kao da je Šakiru želeo što više da povredi. Nakon meseci i meseci ćutanja, pevačica je konačno odlučila da progovori i to kroz pesmu, a nova numera odjeknula je na mrežama za manje od 48 sati sa preko 111 miliona pregleda. 

ŠAkirina nova pesma odmah je postala hit.
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tekst pesme bio je više nego direktan, a u jednom trenutku, iako to do sada nije bio njen stil, Šakira mu je poručila: "Vredim kao dve od 22. Menjao si Ferrari za Twingo. Menjao si Rolex za Casio. Ideš brzo, uspori. Ah, puno teretane, ali vežbaj malo i svoj mozak", poručila je.

Međutim, malo nakon toga uzvratio je i sam Pike. Tokom fudbalskog prenosa King's League, čiji je predsednik, podigao je ruku i pokazao sat uz reči: "Imam veliko saopštenje. Casio nam je poklonio satove. Imamo ugovor sa njima, sponzori su ove lige. Ozbiljan sam. Evo, poslali su svakome po jedan sat. Ovaj sat će trajati ceo život", rekao je Pike, i ponizio bivšu, javno stajući na stranu ljubavnice.

Međutim, iako je fudbaler javno poslao poruku da se ne kaje zbog učinjenog, te da planira da ostane sa Klarom do kraja života, čini se da ne odobravaju svi taj njegov izbor. Tako je i Pikeova majka lajkovala nekoliko Šakirinih objava u kojima su isečci nove pesme, iako je u istoj prozvala i nju.

Naime, u jednom trenutku Šakira je otpevala: "Ostavio si me sa svekrvom kao komšinicom, medijima pred vratima i u dugovima prema državi", a detalj na njenoj terasi govori više od hiljadu reči.

Naime, iako se činilo da su njena bivša svekrva i ona u dobrim odnosima, na Šakirinom balkonu već neko vreme stoji lutka veštice koja je "slučajno" okrenuta baš prema sobi nesuđene svekrve. 

Montserat je navodno čak i nekoliko puta zamolila pevačicu da ukloni lutku koja joj stvara nelagodu, ali to ona nije učinila, i na sve to, po čitav dan pušta glasno svoju novu pesmu tako da njene "komšije" nemaju mira.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!