Šakira je, kako stvari stoje, dosta ćutala. Nakon što ju je Pike izdao kao ženu i imao aferu mesecima, da bi ih onda zatekla u porodičnom krevetu, kako su prenosili strani mediji, fudbaler se oglušio i o njenu jedinu molbu i dogovor koji su imali, a to je da se ne eksponiraju narednih godinu dana sa novim partnerima.

Šakira i Pike razišli su se nakon 12 godina veze.
JOMO / Backgrid UK / Profimedia 

No, Pike je gotovo odmah odlučio da radi po svom. Ljubavnicu je brže-bolje upoznao i sa roditeljima, i svako malo se pojave zajedno na nekom javnom događaju.

Pike se pojavljuje sa novom devojkom u javnosti.
Emilio Utrabo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

E sad je Šakira odlučila da "uzvrati paljbu", i zbog njenog poteza sada joj apaudira svet. Naime, pevačica je objavila novu pesmu u kojoj je prozvala bivšeg i to žestoko.

Šakira je prozvala bivšeg u pesmi.
- / The Photo One / Profimedia 

Pesma još uvek nema zvanično ime, ali je za 24 sata skupila više od 88 miliona pregleda i postala apsolutni hit. Pikea se dotakla i ranije u svojim pesmama, ali nikada na ovaj način. Parafrazirani stihovi glase ovako:

"Izvini, već sam uzela drugi avion, ne vraćam se kući, ne želim novo razočaranje. Tako se dugo praviš da si broj jedan, a kada si mi trebao, dao si mi svoju najgoru verziju. Ne vraćam ti se, makar plakao i molio, ostavio si me s njom, novinarima, dugovima, porezom... Misliš da si me povredio, ali sada sam još jača, a ona sigurno ima lepo ime, nije tako kako zvuči, jasno je...'.

U pesmi je suptilno spomenula i fudbalerovu novu devojku Klaru Kjaru Malti. U reč jasno (claramente), Šakira je unela upravo njeno ime, a i on je sam u jednom stihu spomenut u pesmi - 'Perdon, que te sal-pique', piše sportlife.story.hr.

"Korak je između ljubavi i mržnje. Baby, želim ti sve najbolje sa mojom zamenom, ne znam šta ti se dogodio, ali zamenio si Ferrari za Twinga, zamenio si Rolex za Casia", glasi nastavak pesme.

Podsetimo, u junu prošle godine svet je šokirala vest o njihovom raskidu posle skoro 12 godina ljubavi.

Iako se činilo kako je među njima sve u najboljem redu, te da uživaju u porodičnom životu sa  dvojicom sinova, čini se kako to nije bilo tako, a ubrzo nakon zvaničnog prekida odnosa, na površinu su isplivale brojne fudbalerove tajne.

Šakiru je Pike varao duže nego što se misli.
- / The Photo One / Profimedia 

Saznalo se da godinama nije bio veran pevačici, a penzionisani fudbaler je brzo priznao vezu sa 11 godina mlađom studentkinjom Klarom koja je radila u njegovom PR timu.

Međutim, tada je u javnost procurio snimak bivšeg igrača Barselone koji daje intervju nekoliko meseci pre zvaničnog raskida, a iza njega korača mlada studentkinja koju zovu mlađom verzijom Šakire.

Snimak datira od 15. avgusta 2021. godine, dakle deset meseci pre raskida veze. Žerar nije želeo da komentariše snimak niti novinske napise, jer se španskim medijima već duže vreme ne javlja na telefon. Zatim su otišli ​​ispred njegove kuće, ali sportista je ipak odbio da komentariše snimak, već je samo nastavio da korača i gleda u telefon.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!