Više je nego jasno da, iako su se mnogi tome nadali, nema ničeg od pomirenja Šakire i Pikea. Bivši partneri nastavili su odvojeno svoje živote, a slavna pevačica nedavno je priznala koliko joj je raskid teško pao, te da je u taj odnos "uložila sve". 

"Mogu samo da kažem da sam sve što sam imala uložila u tu vezu i svoju porodicu", rekla je.

Šakira tvrdi da je sve uložila u vezu sa Pikeom.
Mega / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Sa druge strane, čini se da je fudbaler veoma brzo nastavio dalje nakon prekida veze, te se od nove devojke retko odvaja. Javnost još uvek ne može da mu oprosti to što je Šakiru varao sa njenom mlađom "kopijom", a nakon što su se pojavile njihove nove paparaco fotografije, mnogi su postali još više ogorčeni.

Naime, strani mediji su pisali da su Šakira i Pike imali dogovor da se u javnosti godinu dana nakon raskida ne pojavljuju sa novim partnerima. Međutim, Pike je to prekršio, a svoju novu devojku Klaru Malti je čak i doveo kod svojih roditelja koji dele kuću u kojoj živi Šakira.

Sada su uslikani tokom vožnje trotinetima po Parizu, a novopečenom paru kasnije su se pridružila i dva prijatelja. Klara i Žerar nisu skidali osmehe sa lica i očigledno su se dobro provodili, ali njegov potez na društvenim mrežama mnogi su osudili i nazvali "besramnim", jer je "razvod" još uvek svež. 

Takođe, mnogima nije promakao jedan detalj, a to je da Klara neodoljivo podseća na Šakiru u mladosti. Takođe, veliki broj ljudi komentariše da se Pike ponaša poput tinejdžera, što nije ništa loše, ali da bi ipak trebalo "da ispoštuje svoju bivšu partnerku i njena osećanja i ima obzira".

Podsetimo, pretpostavlja se da studentkinja Klara radi za Džerarda u njegovoj kompaniji Kosmos, u kancelariji za odnose s javnošću. O njihovoj vezi šuškalo se mesecima pre nego što ih je pevačica navodno uhvatila zajedno u porodičnom krevetu nakon čega je odlučila da ga ostavi, a trenutno bivši partneri vode "rat" oko toga gde će njihova deca da žive, s obzirom da Šakira planira da se vrati u Majami i radi na svojoj karijeri.

FA/COURTESY UNICEF / The Photo One / Profimedia, - / The Photo One / Profimedia Par se rastaje nakon 11 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!