Latino zvezda Šakira nije najbolje prihvatila kada je jedan od njenih obožavatelja primetio novu devojku njenog bivšeg Žerara Pikea, Klaru, u zoom intervjuu koji je dao dok je bio u svom domu 2021.

Page Six tvrdi da je vatrena 45-godišnja Kolumbijka ovim potpuno skrhana, što i ne čudi jer ove informacije otkrivaju da je bivši fudbaler bio sa novom izabranicom dok je još bio „srećno zaljubljen” u Šakiru.

Šakira i Pike.
MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pre toga, kako navodi Page Six, a prenosi Jutarnji.hr što svakako dodaje so na Šakirinu ranu, jeste činjenica da su 35-godišnji Pike i 25-godišnja Klara snimljeni u kući koju je ona, ne znajući ništa o tome, podelila sa dugogodišnjim partnerom sa kojim ima dvoje dece.

Pike sa novoj devojkom Klarom.
Emilio Utrabo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Izvor je američkim medijima rekao da je pevačica „slomljena nakon što je shvatila da se ova žena oseća kao kod kuće u kući koju su delili sa decom, sinovima Milanom  i Sašom." Šakira je u tom trenutku, dok se kontroverzni zoom intervju obavljao, bila na putu sa svojim sinovima.

„Za nju je poražavajuće saznanje da je afera trajala mnogo duže nego što je mislila“,tvrdi izvor za Page Six. Pike i Šakira najavili su razvod prošlog juna, nakon 11 godina veze. Živeli su zajedno u Barseloni osam godina, ali je pevačica odlučila da se sa decom vrati u Majami.

Šakira je svoj raskid sa Pikeom opisala kao "neverovatno težak" u intervjuu za Elle prošlog septembra.

„Teško je pričati o tome, pogotovo zato što još uvek prolazim kroz sve i zato što sam javna ličnost, pa naš raskid nije kao neki drugi koji nije pod lupom javnosti kao što je naš“, rekla je ona.

Čini se da joj je raskid još uvek bio na umu početkom 2023. Tako je u novogodišnjoj noći na društvenim mrežama napisala na engleskom i španskom: „Iako su nam rane i dalje otvorene u novoj godini, vreme ima ruke hirurga. Iako su nas neki izdali, moramo da nastavimo da verujemo drugima .Kada se suočiš sa prezirom, nemoj prestati da vidiš svoju vrednost, jer je mnogo više dobrih ljudi nego onih koji nisu.Više je empatičnih nego ravnodušnih. Manje je onih koji su nas napustili nego onih koji su ostali nas. Naše suze nisu džabe, one natapaju tlo našeg budućeg proleća i čine nas humanijim, da i sa slomljenim srcem nastavimo da volimo“.

Ni sam bivši par, ni njihovi PR timovi nisu komentarisali poslednja dešavanja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!