Za slavnu pevačicu Šakiru 2022. godina je bila više nego turbulentna. Njen 12-godišnji odnos sa Pikeom kojem je rodila dva sina doživeo je neslavan kraj nakon što ga je uhvatila u preljubi, a na sve to, suočila se i sa optužbama da je utajila porez.

Iako je do sada izbegavala da govori o svemu što je proživela, nedavno se oglasila prvi put u 2023. godini i njene reči rekle su sve.

Šakira se rastala od Pikea posle 12 godina.
MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, pevačica je na svoj Instagram okačila moćnu poruku i svi su komentarisali da je više nego jasno da se ovo i te kako odnosilo na Pikea.

"Iako su nam rane i u ovoj novoj godini otvorene, vreme ima ruke hirurga (vreme leči sve). Čak i ako nas je neko izdao, moramo da nastavimo da verujemo. Suočeni sa prezirom, nastavite da cenite sebe. Jer dobrih ljudi ima više nego nepristojnih. Više empatičnih nego neosetljivih ljudi. Manje ih odlazi, a više ostaje pored nas.

Naše suze nisu na otpadu, one zalevaju zemlju na kojoj će se rađati budućnost i čine nas boljim ljudima, da i pored slomljenog srca možemo da nastavimo da volimo", poručila je pevačica na Instagramu.

Šakira je rešila da sve loše ostavi iza sebe.
pritnscreen/instagram 

Naravno, nije trebalo mnogo da se saberu dva i dva i poveže da se neki delovi odnose na Pikea koji ne prestaje da paradira sa novom devojkom za koju kažu da je kopija Šakire iz mlađih dana.

On je inače ne odvaja od mlade studentkinje koja je ranije radila za njega i zbog nje i prekršio dogovor sa bivšom partnerkom da se neće pojavljivati godinu dana nakon razvoda u javnosti. 

Ipak, uspeli su da se dogovore oko starateljstva nad sinovima, te će oni uskoro nastaviti život sa Šakirom u Majamiju, gde će i konačno ostaviti sve ružno iza sebe.

ŠAkira će sa sinovima živeti u Majamiju.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!