Poslednjih meseci, jedna od glavnih tema je raskid Šakire i Pikea. Iako su važili za jedan od najskladnijih parova, njihovoj ljubavi došao je kraj nakon 12 godina, i to nakon što je fudbaler uhvaćen navodno u porodičnom krevetu sa mlađom ljubavnicom za koju kažu da je Šakirina mlađa kopija.

Nakon toga usledio je skandal, a iako su se akteri najpre primirili, samo par nedelja nakon toga Pike i njegova ljubavnica ponosno su se pojavljivali u javnosti iako je fubaler na taj način prekršio dogovor koji je imao sa Šakirom da godinu dana od raksida neće obelodaniti nove partnere. 

Par je inače nedavno potpisao i ugovor o starateljstvu koji je "najbolji za njihovu decu", sinove Milana i Sašu. Kao deo dogovora, Šakira će se sa sinovima preseliti u Majami gde živi njena porodica sa majčine strane, nakon što je poslednjih 8 godina provela u Barseloni. No, sada je u javnost procurila još jedna poverljiva informacija.

Šakira je očajnički htela još jedno dete.
- / The Photo One / Profimedia 

Naime, nije tajna da je Šakira oduvek želela decu, a nadala se i da će nakon prvog sina dobiti ćerku. Ipak, dobila je još jednog dečaka, a nakon toga očajnički je pokušavala da dobije još dece. Ona je tako, pre nekoliko godina posetila kliniku za neplodnost, zbog čega su mnogi bili ubeđeni da par pokušava da dobije i treće dete.

"Navodno, Šakira je otišla u kliniku za neplodnost da se podvrgne lečenju... Da vest ne bi izašla u javnost, krila se pod pseudonimom Sila Prieto. Pevačica je išla u nekoliko navrata, a nekad je bila i u društvu sa Pikeom", pišu mediji.

Šakira je psoećivala kliniku za neplodnos sa Pikeom.
- / The Photo One / Profimedia 

Ipak, ova informacija vratila je u centar pažnje i njen stari itnervju kada je bila trudna po drugi put. A  ono što je "prognozirala" pokazalo se kao jeziva istina.

"Biće poklon Milanu što će dobiti brata. Jednog dana bih volela da imam devojćicu, ali videćemo, nikad se ne znate šta može da vam se dogodi. Srećna sam jer volim decu", rekla je tom prilikom. Upravo to "nikad ne znate šta može da vam se dogodi" u ovom slučaju je pokazalo da Šakira zaista ni u najluđim snovima nije mogla da očekuje da će joj se porodica za samo par godina raspasti. 

Šakira nije mogla ni da sanja da će je Pike prevariti.
Mega / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!