Kako stvari stoje, Žerar Pike po svaku cenu želi da vrati svoju bivšu. Od kako su se on i Pakira sreli na fudbalskoj utakmici njihovog sina Milana, a pevačica napustila skup sa isprva nepoznatim muškarcem, što je fudbaler ljubomorno ispratio, šuška se da je došlo do problema u vezi sa 12 godina mlađom ljubavnicom zbog koje mu je i pukla veza.

Kasnije se ispostavilo da je muškarac sa kojim je Šakira otišla otac Milanovog druga, koji je igrom slučaja takođe singl, što je bacilo "žišku" u Pikeovo krilo, s obzirom da je mislio da se njegova bivša neće tako brzo vratiti "u igru". 

Šakira je bila veoma bliska sa drugim muškarcem.
Emilio Utrabo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

On se u poslednje vreme žestoko premišlja da li je uradio pravu stvar, a sada se na mrežama pojavilo još "dokaza" o tome da "stara ljubav zaborava nema". 

Naime, Instagramom kruže fotografije na kojima se vidi Pikeova kancelarija u kojoj radi njegova nova devojka Klara. Na jednoj od novijih fotki je i Pike, ali su obožavatelji u pozadini primetili još jedno - tu se jasno vide ne samo fotke sa njegovim sinovima, već i slike pevačice, kojih još uvek ne želi da se reši.

Pojedini izvori tvrde da Pike još uvek ne želi da ih skine, uprkos tome što je majku svoje dece prevario sa mladom studentkinjom čije fotografije možete videti u galeriji u nastavku. Inače, novopečeni par trpi ogromno odbacivanje ljudi. 

Instagram Profil Pikeove nove devojke obiluje provokativnim fotografijama.

I Žerar i Klara imaju problema sa iznenadnom "popularnošću", odnosno sa mišljenjem javnosti koje im je narušilo ugled, što veoma utiče na njihov odnos.

Bar u kojem je Klara radila kao konobarica izgubio je stalne goste i dobio veoma negativne kritike od kako je njena veza sa Pikeom postala javna. "Od kada je Pike bio ovde, mesto je mnogo izgubilo. Nadam se da će se zajedno preseliti u Andoru", glasi jedna od recenzija na Guglu.

 Takođe, Klaru su napustili prijatelji koji nisu dobro prihvatili njenu aferu sa Pikeom. Na sve to, ne ide joj ni na ruku Pikeova ljubomora prema bivšoj supruzi što je pokrenulo priče o mogućem pomirenju slavnog para, jer je navodno fudbaler uvideo svoju grešku. Ipak, da li će do toga doći, ostaje da vidimo, a kako su izgledali u vreme najveće sreće, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

FA/COURTESY UNICEF / The Photo One / Profimedia, - / The Photo One / Profimedia Par se rastaje nakon 11 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!