Kolumbijska pevačica Šakira i fudbaler Barselone Žerar Pike objavili su ove godine da se rastaju posle više od deset godina naizgled savršene veze u kojoj su dobili dva sina.

Razlog koji se provlači kroz medije jeste fudbalerova prevara sa mladom PR studentkinjom Klarom Čijom Marti.

Sreli se Pike i Šakira na utakmici njihovog sina.
- / The Photo One / Profimedia 

Ipak, sinovi Saša i Milan biće njihova večna karika i zbog njih nastavljaju da se viđaju i posle rastanka. Tako su se nedavno sreli na bejzbol utakmici svog starijeg sina Milana, a oboje su kao pratnju doveli svoje majke.

Sada su se ponovo našli u centru pažnje na utakmici Milana u Valensiji, ali kao i prvi put nisu uopšte komunicirali, već su sedeli na drugim krajevima tribine.

Šakira na utakmici sina sa drugim muškarcem.
Emilio Utrabo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Pike je u Valensiju došao sam, dok je Šakira bila u pratnji majke. Međutim, španski mediji prenose da Pike nije bio previše oduševljen kada je video sa kim Šakira napušta teren.

Kasnije se ispostavilo da je u pitanju bio otac jednog od Milanovih saigrača, a Pike ih je navodno gledao dok su napuštali teren i prolazili pored njega.

FA/COURTESY UNICEF / The Photo One / Profimedia, - / The Photo One / Profimedia Par se rastaje nakon 11 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!