Jedva da je prošlo 48 sati od kako je Šakiraizbacila pesmu koja još uvek nema naziv, u kojoj je, čak ni tako suptilno, isprozivala svog bivšeg, a prljavi "rat" bivših supružnika već je otpočeo. Iako se od momenta kada se saznalo da vara Šakiru Pike nije oglašavao, niti išta komentarisao, sada je odlučio da uzvrati "paljbu" i vrati bivšoj za poniženje u pesmi.

Pike je odlučio da se osveti ŠAkiri.
MOS / The Photo One / Profimedia 

Podsetimo, numera koju je pevačica snimila sa DJ Bizarrap-om već sada ima preko 108 miliona pregleda, i preko 6.9 miliona lajkova, postala je viralna brzinom svetlosti na svim mrežama, a mnoge devojke već su proglasile ovu numeru "himnom" svih ostavljenih i prevarenih u vezama. 

Parafrazirani stihovi glase ovako:

"Izvini, već sam uzela drugi avion, ne vraćam se kući, ne želim novo razočaranje. Tako se dugo praviš da si broj jedan, a kada si mi trebao, dao si mi svoju najgoru verziju. Ne vraćam ti se, makar plakao i molio, ostavio si me s njom, novinarima, dugovima, porezom... Misliš da si me povredio, ali sada sam još jača, a ona sigurno ima lepo ime, nije tako kako zvuči, jasno je...'. da bi onda umesto claro, kao jasno, ubacila njeno ima Clara... 

"Korak je između ljubavi i mržnje. Baby, želim ti sve najbolje sa mojom zamenom, ne znam šta ti se dogodio, ali zamenio si Ferrari za Twinga, zamenio si Rolex za Casia", glasi nastavak pesme.

I upravo je ovde Pike "pukao" i rešio da izvrati bivšo, kako mnogi smatraju, na najjadniji način. Naime, penzionisani fudbaler potpisao je unosan ugovor upravo sa Casiom, a o svemu je progovorio tokom strima King's League, čiji je predsednik.

"Imam veliko saopštenje. Casio nam je poklonio satove. Imamo ugovor sa njima, sponzori su ove lige. Ozbiljan sam. Evo, poslali su svakome po jedan sat. Ovaj sat će trajati ceo život", rekao je Pike, i ponizio bivšu, javno stajući na stranu ljubavnice, što nije promaklo fanovima.

pike je ponizio šakiru.
printscreen/twitter 

Učesnici strima nasmejali su se na njegov odgovor, a na pitanje zašto su se čelnici Casia odjednom odlučili za Pikea, penzionisani argentinski fudbaler Serhio Aguero kao iz topa je odgovorio: "Zbog Šakirine pesme".

pike je pokazao sat i ponizio šakiru.
printscreen/twitter 

S obzirom da je Pike odgovorom jasno stavio do znanja da mu je nova devojka Klara Kia Malti neko s kim planira da provede život, mnogi su mišljenja da je ovim potvrdio sve ono što Šakira peva u pesmi, ali mu ne smeta.

Bilo je i onih koji su komentarisali da je tako trebalo da stane uz svoju porodicu, a ne da okrene leđa ženi s kojom je proveo tolike godine i koja mu je rodila sina, međutim, čini se da Pike u ovoj situaciji ipak bira ljubavnicu, a da li će se rat bivših nastaviti i na koji način, ostaje da vidimo. 

Pike je stao u odbranu ljubavnice.
Emilio Utrabo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!