Svet ne prestaje da bruji o odnosu Šakire i Pikea koji kao da su tek sad otpočeli rat iako su raskinuli pre par meseci. Ipak, nije teško videti zašto je to tako s obzirom da je pevačica novom pesmom podigla ogromnu prašinu. Ona je u novoj numeri koja ima preko 100 miliona pregleda isprozivala bivšeg partnera, međutim, čini se da Pike sa sramotom nosi na neočekivano dobar način.

Tako je pevačica u jednom trenutku rekla: "Korak je između ljubavi i mržnje. Baby, želim ti sve najbolje sa mojom zamenom, ne znam šta ti se dogodio, ali zamenio si Ferrari za Twinga, zamenio si Rolex za Casia"... 

Dodala je i: "Ostavio si me sa svekrvom kao komšinicom, medijima pred vratima i u dugovima prema državi"...

Međutim, Pike je odlučio da uzvrati istom merom. Najpre je u lajv strimu, odnosno fudbalskom prenosu King's League, čiji je predsednik, podigao ruku i pokazao sat uz reči: "Imam veliko saopštenje. Casio nam je poklonio satove. Imamo ugovor sa njima, sponzori su ove lige. Ozbiljan sam. Evo, poslali su svakome po jedan sat. Ovaj sat će trajati ceo život", čime je jasno ponizio bivšu, javno stajući na stranu ljubavnice, a onda je otišao i korak dalje. 

Pred reporterima se pojavio upravo vozeći Reno Twingo, koji je Šakira spomenula u tekstu pesme. 

Šakira je ljutnju izrazila i tako što je na svoj balkon postavila lutku veštice koja gleda ka prozoru Pikeove majke, a iako ju je zamolila da je skloni jer se nelagodno oseća, pevačica to nije uradila, već je na sve to i odvrnula muziku tako da njena bivša svekrva ne može da spava noću.

Međutim, u jeku njihove "borbe", pojavila se nova informacija koja je vezana upravo za njihov raskid. Naime, mesecima se provlačilo da je Šakira uhvatila fudbalera u krevetu sa ljubavnicom, a potom da je platila privatne detektive da ga prate i tako otkrila aferu. 

Međutim, ništa od toga nije zapravo istina. Kako pišu španski mediji, Šakira je otkrila da joj je dragi neveran zahvaljujući tegli sa džemom. 

Naime, nakon jednog od svojih brojnih putovanja zbog poslovnih projekata, Šakira je došla kući i htela da se zasladi džemom. Ona, inače, obožava ovaj voćni namaz, koji Pike nikada ne jede. Međutim, pevačica je otvorila frižider i u njemu videla da je neko jeo njen džem!

Šakira je otkrila da je Pike vara zbog džema.
- / The Photo One / Profimedia 

Tada joj je bilo jasno da u njihovu kuću dolazi neko drugi. Da ima istine u svemu može se videti i u spotu za "Te Felicito" gde je imala referencu na taj trenutak, kada je vidimo kako otvara frižider i u njemu vidi glavu Ro Alehandra, s kojim je snimila ovu pesmu.

U jednom intervjuu, novinar je kasnije pitao Šakiru šta je njen lik tražio kada je otvorio frižider, a ona je odgovorila: "Istinu".

šakira je u spotu za te felicito otkrila kako je saznala za prevaru.
printscreen/youtube 

Možda ne znamo mnogo o Klari Čiji Marti, s kojom je Pike varao pevačicu i koja je obrisala naloge na društvenim mrežama čim se pročulo za aferu, ali jedno je sigurno – ona ne može da odoli džemu.

Pike se ne odvaja od pevačice.
Emilio Utrabo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!