Holivudski glumac Ben Aflek fotografisan je u društvu sadašnje supruge Dženifer Lopez i bivše supruge Dženifer Garner, a trojac je imao dobar razlog za zajednički izlazak i još jednom pokazao koliko se svi dobro slažu.

Garner i Aflek su posle razvoda ostali u dobrim odnosima, a čini se da Džej Lo nema ništa protiv, pa su svi zajedno bili u školskom mjuziklu gde su ih fotografisali paparaci. Sa njima su bili 14-godišnja Serafin i 11-godišnji Semjuel, koje je Ben dobio sa bivšom suprugom, kao i 15-godišnja Emi, koju je Lopez dobila u braku sa Markom Entonijem.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iz škole su izašli odvojeno samo nekoliko koraka i svi su bili dobro raspoloženi, a pažnja paparaca koji su ih tamo dočekali nije im previše smetala.

Ben i Džej Lo sreli njegovu bivšu koju guta pogledom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako su mnogi u prvi mah pomislili da bi sadašnja Benova supruga Dženifer Lopez možda bila ljuta zbog njegove veze sa bivšom suprugom, kao i zbog nedavnih fotografija na kojima se grle, nema razloga za to, jer se njih dvoje sastaju da kako bi zajedno učestvovali u odrastanju zajedničke dece.

Ben i Džej Lo sreli njegovu bivšu koju guta pogledom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

 Bonus video

Devojka koja je sedela pored Džej Lo i Bena Afleka TikTok/almostannna

Izvor: dnevnik hr/ Wanted A.N.