Ben Aflek i njegova bivša supruga Dženifer Garner pojavili su se na košarkaškoj utakmici njihovog sina Semjuela, a njihovo druženje ponovo je provuklo pažnju javnosti. 

Razlog nije teško pogoditi, a komentari na mrežama su podeljeni. Jedni smatraju da su verovatno najsrećniji razvedeni par na svetu, dok drugi tvrde da u njima još uvek "tinja stari plam"

Bivši supružnici bili su nasmejani sve vreme, grlili se i gledali pravo u oči, a kada pogledate paparaco fotke, jasno je kako su nastale sumnje da neke emocije još uvek postoje. 

"Ljudi, pa on nju guta očima", "Kako se samo lepo smeju", "Ja stvarno verujem da su oni mogli da uspeju", "Više mi je par sa bivšom ženom, nego sa Džej Lo", "Smeju mu se oči dok je gleda", "Kakvi su ovo nežni dodiri"... pisali su ljudi, a neki su se pitali i kako će na sve ovo reagovati Dženifer Lopez za koju se smatra da "puca od ljubomore"

Čak i nedavno kada se pevačica našalila sa obožavateljkama koje su dobacivale njenom suprugu, te im uz osmeh 'zapretila' sa: "Marš ku*ko on je samo moj", povelo se pitanje da li je sve to bilo samo šala, ili je latino diva ipak malo nesigurna

Pogoto što se isprva činilo da joj dobacivanje nimalo ne prija, te se nasmejala tek kada je spušten prozor, a njeno "Back off bit*h" nije baš zvučalo kao da se šali. 

Prošlog puta kada se spekulisalo da Ben nije posve ravnodušan prema bivšoj supruzi, par je uhvaćen u javnosti, a Lopezova tada nije skidala ruke sa njegove zadnjice, kao da poručuje da je na kraju dana Ben ipak sa njom. 

Ben i Dženifer Lopez u javnosti.
LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Da li će i ovog puta Lopezova "dušebrižnicima" pokazati da je Aflek ipak njeno "vlasništvo", ostaje da vidimo, a vi procenite da li zaista između Bena i njegove bivše supruge ima još ljubavi ili su zaista danas samo prijatelji, a u nastavku pogledajte neke fotografije iz prošlosti iz vremena kada je bio sa Garnerovom, i uporedite sa novim slikama sa Lopez.

Sa Garner:

Sa Lopez:

Dženifer lopez i Ben Aflek u gradu.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dženifer lopez i Ben Aflek trude se da izgledaju kao srećan par.
Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dženifer lopez i Ben Aflek na događaju.
Profimedia 

Dženifer lopez i Ben Aflek uhvaćeni nakon rasprave na jednom dešavanju
Youtube 

Dženifer lopez i Ben Aflek koji je vidno iznerviran zbog paparaca.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Možda će vas zanimati da pročitate: KO JE SRBIN KOJI JE OBORIO S NOGU DŽEJ LO: Od njega je zahtevala neverovatne stvari, a sa mišića mu nije skidala pogled

Bonus video:

Dženifer Lopez Instagram/jlo

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!