Od kako se na mrežama našao snimak na kojem je Ben Aflek više nego prisan sa bivšom suprugom Dženifer Garner, ne prestaju da se ređaju teorije zavere o poljuljanom odnosu sa Dženifer Lopez. 

Doduše, nije baš da je ovako nešto iznenađujuće ako se uzme u obzir da je do pre samo godinu dana Aflek imao više nego sramne ispade po pitanju bivše. Tako ju je direktno optužio da je zbog nje pio, iako je upravo ona ta koja ga je vozila na rehabilitaciju i kada su se razveli, a da ne govorimo da je za kraj braka kriv niko drugi do glumac koji je prevario Garnerovu sa dadiljom. 

Dženifer Garner i Ben Aflek dok su bili u braku.
Shutterstock 

Nakon toga su uhvaćeni i u veoma žustroj raspravi ispred škole koju posećuju njihova deca, no sada se čini da su se stvari konačno smirile. I ne samo to - ljudi ne prestaju da pišu da ovako prisne Bena i Dženifer nisu videli ni dok su bili u braku. 

Dženifer Garner i Ben Aflek se svađaju.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Promena u ponašanju ponovo se videla i nedavno kada su se bivši ponovo našli, a Garner je Aflek povezao autom. Oboje su bili nasmejani i raspoloženi kao prvog puta, što je dalo povoda za priče o reakciji Džej Lo. 

I da se razumemo, nakon pisanja da Ben ponovo nešto oseća prema bivšoj, glumac je uslikan sa svojom "novom" suprugom, a Lopezova se svojski potrudila da "obeleži teritoriju", ne skidajući ruku sa Aflekove zadnjice, kao da poručuje - on je moj. 

Dženifer Lopez dodiruje Bena po zadnjici.
LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Strani mediji su pisali da je Džej Lo bila više nego besna zbog ponašanja supruga, a mnoge žene su joj u znak podrške zasule profil porukama podrške, međutim, sada se oglasio izvor blizak slavnom paru i stavio tačku na bilo kakva nagađanja o eventualnim problemima u braku.

Ben Aflek i Dženifer su srećni u vezi.
Image Press Agency / ddp USA / Profimedia 

On je otkrio da između njih troje nema apsolutno nikakve zle krvi, i da Lopez u potpunosti podržava njihovo "srećno ko-roditeljstvo". U stvari, insajder tvrdi da je zapravo Aflekova nova romansa sa Džej Lo na kraju pomogla njemu i Dženifer Garner da pronađu mir.

"Jedna od stvari zbog kojih su Garner i Aflek popravili svoj odnos bila je – i jeste – Džej Lo. Ben je zdrav. Drama prošlosti i emocije od razvoda su davno nestale i sve čine da imaju dobar odnos."

Insajder je otkrio da su Lopez i Garner "prijateljski nastrojene" jedna prema drugoj i da se sva njihova deca "vole".

Dženifer Lopez sa decom.
Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Ovo je zaista veoma srećna situacija kada je roditeljstvo u pitanju. Sve je sada zaista dobro i trebalo bi da bude isto u bliskoj i daljoj budućnosti."

Takođe, izvor dodaje da je u braku Džej Lo i Bena sve kako treba.

"Njihov odnos još uvek pun strasti. Zaista su srećni jedno sa drugim i trenutno nema nikakve drame u njihovoj vezi", otkrio je.

Izvor dodaje da dok se Aflek raduje povratku na posao pošto se štrajk pisaca i glumaca bliži kraju, par je "uživao" u dodatnom vremenu koje su proveli zajedno tokom poslednjih nekoliko meseci.

"Oni žele da se vrate na posao i raduju se okončanju štrajkova, ali takođe su baš uživali u tome što više vremena provode jedni sa drugima. Aflek piše, Džej Lo radi na svojoj muzici, tako da još uvek imaju mesta za stvaranje dok uživaju u vremenu koje provode zajedno", dodao je izvor na kraju, a sada je valjda jasno da su Ben i Dženifer zaista jedan od onih sudbinskih parova na čijoj ljubavi samo možemo da im zavidimo.

Bonus video:

Devojka koja je sedela pored Džej Lo i Bena Afleka TikTok/almostannna

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!