Iako su se u početku trudili da celom svetu prikažu svoj odnos kao prijateljski, pogotovo od kako je otpočeo vezu sa Džej Lo, izgleda da su sada stvari između bivših supružnika - Bena Afleka i Dženifer Garner konačno došle na svoje.

Ben Aflek jeste oživeo ljubav sa Dženifer Lopez, koja je "napravila" dugogodišnju pauzu od kraha njihove prve veridbe, ali i dalje je ostao u kontaktu sa Dženifer Garner, nekadašnjom suprugom s kojom ima troje dece, koja njega i dalje zove čovekom svog života, prenosi Glossy.

Dženifer Garner i Ben Aflek
Shutterstock 

Glumac je nedavno proslavio godišnjicu braka sa Dženifer, na kojoj je bio bidno nervozan, a vrlo brzo se susreo sa svojom bivšom suprugom i njihovom decom u Firenci, u Italiji, ovog četvrtka, gde je stigao privatnim avionom i fotografisan je ubrzo nakon što je doputovao.

Aflek, čije trenutne supruge Džej Lo nije bilo ni na vidiku, fotografisan je dok je grlio svog 11-godišnjeg sina Semjuela, koji mu je dotrčao u zagrljaj.

Afleka su, potom, pozdravile i starije ćerke Vajolet (17) i Serafina (14).

Međutim, tu je bila i Benova bivša supruga, kojoj je glumac odmah prišao, lepo raspoložen, a onda su pola sata raspoloženo razgovarali, ne skidajući pogled jedno s drugog. Tada su se nežno zagrlili i navodi se da je taj zagrljaj trajao barem nekoliko sekundi.

Oskarovac je tada otišao s njihovo troje dece, a glumica je otišla u šoping sama.

Dženifer Garner i Ben Aflek
Bauer-Griffin / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, par je bio u braku od 2005. do 2018. godine, nakon čega su ostali u dobrim odnosima.

Nije poznato koliko dugo je Dženifer bila u Evropi bez Bena, ali uslikana je u Malibuu prošle nedelje, tako da nije dugo u Italiji. Zapravo, Garnerova je uslikana s decom istog dana kada je Aflek organizovao ludu rođendansku zabavu za svoju aktuelnu suprugu u njihovoj vili na Beverli hilsu.

Bonus video

Svađa Džej Lo i Ben Aflek Tiktok/life_with_matt

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!