Dženifer Lopez se baš opustila. Iako je pre nekoliko dana proslavila svoj 54. rođendan, pevačica i dalje slavi, što je i podelila na svom Instagramu, ali njeni postupci zabrinuli su fanove i izazvali oprečna mišljenja. 

Razlog je taj što sada Džej Lo gotovo da ne možemo da vidimo bez čaše u ruci, što je s jedne strane logično ako uzmemo u obzir da je nedavno pokrenula svoj brend alkoholnog pića, te sad koristi svaku priliku da ga promoviše. 

Međutim, problem je taj što je Dženifer do pre samo nekoliko meseci govorila da uopšte ne pije, i da nikad nije pila, te da je i to, izmeđuostalog, razlog zašto izgleda tako dobro.

A onda bum! Nakon kozmetičke linije, Lopez je izbacila brend pića i to je čak i nejvernije fanove ostavilo u neverici. Ako se uzme u obzir da je Ben Aflek lečeni alkoholičar, i višestruki povratnik, a da se latino diva praktično ne trezni u poslednje vreme, što se dalo primetiti i nedavno kada je iz prodavnice izašla sa više litarskih flaša pića, jasno je zašto su mnogi zabrinuti. 

Lopez je sada pokazala i kako pravi koktele, a sve to usledilo je nakon njenog penjanja na sto što su mnogi shvatili kao licemerje jer je je pevačica jednom prilikom pokušala da opravda to što sada pije iako joj je muž lečeni alkoholičar. "Nije da ću da se unezverim kao neki", rekla je i direktno potkačila supruga koji je znao, narodski rečeno da se "oduzme" od pića. 

Sada se čini da je i Džej Lo krenula tim putem i ljudi su s razlogom zabrinuti ne samo za nju, već i za Bena.

Situaciji nije pomogao ni razvod Sofije Vergare i Džoa Mađianela koji je trezan više od 20 godina. Naime, pojavili su se navodi da glumac nije mogao da podnese to što Sofija često pije i što u rome preteruje. Zbog svega su se javno oglasili i stručnjaci i istakli da ovakve veze retko kada opstanu. 

Jedan insajder je za "Daily Mail" otkrio da je Džo, koji je bio sasvim otvoren o svojoj borbi sa alkoholizmom u prošlosti, bio upozoren da će biti teško održati ozbiljnu vezu sa nekim ko nije stalno trezan.

Sofija Vergara i Džo su se rastali zbog pića.
Instagram 

"Naravno da je činjenica da Sofija pomalo pije uticala na njihov brak. Bio je upozoren na ovo kada je počeo da izlazi sa njom i ponovo pre nego što se oženio njom. Nije mislio da će je promeniti, ali takođe nije razmišljao o posledicama koje će to ostaviti na njihov brak", rekao je izvor.

Još jedan izvor blizak sada već bivšim supružnicama tvrdio je da Vergara "nije više mogla da podržava Džoovu treznost". Nekoliko stručnjaka je za "Daily Mail" potvrdilo da odnosi između osobe koja strogo ne pije alkohol i nekoga ko uživa u tome retko funkcionišu, bez obzira na međusobnu podršku.

Uprkos činjenici da je ovaj zgodan 47-godišnjak sada trezan već dve decenije, stručnjaci ističu da alkohol uvek ostaje jedna vrsta okidača za one koji su nekada imali problema sa zavisnošću, što može da dovede do problema u braku kada jedan od supružnika i dalje pije.

Sve navedeno samo je "trigerovalo" obožavatelje Bena Afleka koji su sada veoma zabrinuti za glumca naročito nakon primera "pijuckanja" Džej Lo.

"Dakle, oni svi piju, Ben gleda?", "Zašto ova žena ne razmišlja o suprugu", "Govorila je da ne pije da se "uneredi" i "unezveri", a upravo to radi", "Ova žena nikad nije trezna", "Ja koliko vidim Dženifer svakog dana pije", "Od nekog ko ne pije uopšte postala je neko ko se ne trezni", "Razumem slavlje, ali ovo je preterano", "Ona će gurnuti Bena nazad u ponor", samo je delić komentara ispod njenih objava, te ostaje samo da se nadamo da se strahovi mnogobrojnih fanova neće ostvariti, odnosno da se Aflek neće vratiti staroj navici koja ga je umalo koštala karijere i porodice.

Bonus video:

Devojka koja je sedela pored Džej Lo i Bena Afleka TikTok/almostannna

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!