Dženifer Lopez napunila je 54, a rođendan je proslavila brutalnom fotografijom na kojoj pozira u belom vešu i svilenom ogrtaču. I da se razumemo na samom početku - svako ko izgleda ovako dobro, da ne govorimo o godinama, zaslužuje najdublji naklon.

Latino diva pokazala je izvajano telo koje je rezultat napornih treninga i odricanja, na šta možemo da dodamo samo - kapa dole i za to svaka čast. 

Međutim, u celoj priči oko Džej Lo, kao što mnogi znaju, postoji i dosta toga što nije samo rezultat treninga i dijeta. Iako Lopezova godinama pokušava da ubedi svet da je za njenu lepotu zaslužna genetika, i više puta spominjano maslonovo ulje zbog kojeg nema bore, svi mi znamo i vidimo da to nije baš tako.

Nema sumnje da je svaka osoba lepa na svoj način, ali Džej Lo... ona je defintivno izvukla genetski džek-pot. Jer, ukoliko je uporedite sa starijom i mlađom sestrom, videćete jasno da je latino diva pokupila najbolje od roditelja.

Džej Lo sa sestrama.
Dave Allocca / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Mlađa, Linda, inače novinarka možda joj je i najsličnija, dok je razlika između Dženifer i Lesli zaista ogromna.

Linda i Dženifer liče.
printscreen/instagram 

Lesli je od njih tri možda i najsličnija njihovoj majci.

Lesli, najstarija sestra Dženifer Lopez.
Annie Wermiel/NY Post / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ruku na srce, sestre su lepe, ali nijedna nije ni do kolena Lopezovoj.

Gvadalupe Lopez, majka Dženifer Lopez.
Nancy Kaszerman / Zuma Press / Profimedia 

Dakle, njene reči o "izvorno" dobrom izgledu padaju u vodu jer latino diva ni po građi nije slična sestrama i majci. Shodno tome, časovi plesa i treninzi definitivno su oblikovali njeno telo. 

Doduše, ni Dženifer nije oduvek izgledala ovako kao danas. Setimo se samo njenih starih slika iz srednje škole.

Dženifer Lopez je nekad izgledala drugačije.
National News and Pictures/National Pictures/Profimedia 

Na ovoj fotografiji Dženifer izgleda daleko sličnije sestrama nego danas, a šoubiz svet doneo je određene izmene u njenom izgledu. 

Naučila je da se šminka i oblači bolje, kako da istakne ono najlepše na sebi, a vremenom je i plastična hirurgija odradila svoje. 

Međutim, Dženifer i dalje negira da je išta radila. I to je u redu, ima pravo, sve dok ne ubeđuje ljude da je mazanjem gorepomenutog maslinovog ulja rešila problem bora, kao i sopstvenim brendom kozmetike. 

Fotografije na svom profilu i dalje fotošopira do iznemoglosti, ali dovoljno je da se filter malo mrdne pa da se vidi kako Lopez zaista izgleda. 

Dženifer Lopez ima bore oko očiju.
Instagram 

A istina je da je Džej Lo baš kao i sve žene. I ona ima strije i celulit i bore i pore i dobre i loše dane.

Dženifer Lopez na plaži.
MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ništa od toga nije ni nenormalno, ni čudno... naprotiv, ali teško da ćemo ikada doživeti da slavna pevačica izađe pred fanove i pokaže kako zapravo izgleda.

Dženifer Lopez ima celulit kao i svi.
FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

Činjenica je da bi i tada bila jedna od najlepših žena sveta, ali uzalud. Dženifer, kao i mnoge druge slavne dame poput Kardašijanki i slično, uporne su da jure ečitom mladošću i skrivaju svaki trag starosti kao da je reč o nekoj opasnoj bolesti. za v

Dženifer Lopez ne želi da pokaže kako zaista izgleda.
TheCelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Od starenja niko nije pobegao, pa neće ni one, a sledeći put, kada krenete da se poredite sa njima i da zamerate sebi što imate bore, ili bilo koje druge "nesavršenosti", pogledajte sve ove fotografije i odahnite, jer niko nije savršen, pa čak ni Džej Lo.

Bonus video:

Dženifer Lopez Instagram/jlo

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!