Dženifer Lopez ponovo je uspela da iznervira dobar deo interneta. Doduše, dok se ispod njenih objava nižu hvalospevi, situacija je drugačija na drugim mrežama, gde se ljudi ne libe da iskažu svoje mišljenje. 

No, o čemu se radi?

Dženifer Lopez previše je obradila slike.
instagram/jlo 

Slavna pevačica i glumica postavila je nekoliko fotografija na svoj profil ne bi li se pohvalila novim noktima, u čemu ne bi bilo ničeg lošeg da svoje lice nije toliko provukla kroz filtere i fotošop da izgleda mlađe sada sa 53, nego kada je započela karijeru. 

Uostalom, uverite se i sami. Sada:

Na početku karijere (fotografija iz 1987.):

Dženifer Lopez je izgledala starije na početku karijere.
National News and Pictures/National Pictures/Profimedia 

I okej, tada je bila i drugačija moda i stil, te možda nije merodavno, ali morate priznati da na novim fotografijama izgleda kao da je vršnjakinja ćerke, a ne kao žena u šestoj deceniji.

Da se razumemo - Džej Lo je prelepa žena, koja je i te kako pokazala da genetika nije sve, već da se trud, vežbanje i zdrav stil života i te kako isplate. Baš zato nove objave i nisu jasne mnogima. Čemu tolika potreba da izgledaš toliko mlado, kad i sa 50 i kusur izgledaš i dalje bolje od polovine populacije?

I onda, kada bacite pogled na komentare, videćete mahom komentare mladih devojaka koje očajnički traže "eliksir mladosti", jer im je servirano da su samo mlade, lepe i bez bora prihvatljive i to ne samo kada je reč o šoubizu. 

Za to vreme, koža Dženifer Lopez zapravo izgleda drugačije, što se možda ne bi ni saznalo da nije bilo par prilika u kojima je filter "zakazao", ili da paparaci prosto nisu želeli da obrađuju fotografije što se od njih često traži, pa čak određene slavne ličnosti i plaćaju. 

Naravno, samo zato što je neko lep, uspešan i ostvaren na više polja, ne znači da nema nesigurnosti, te smo sigurni da ih ima i Dženifer, ali ih ne priznaje, već plasira priču o zamrznutoj mladosti, najpre iz pomoć maslinovog ulja, da bi potom za sve zahvalila sostvenoj kozmetičkoj liniji. No, čak i kada se snima i slika bez šminke, filter ne isključuje. 

I sad, mi gledamo njene nove objave i treba da mislimo da Lopez zaista tako izgleda? I da ćemo i mi tako izledati ako koristimo sve što i ona. Međutim, istina je da čak i ona ne izgleda tako uživo, uz svu pomoć stilista i šminkera. 

Dženifer Lopez ne izgleda tako dobro bez fotošopa.
Instagram 

Vreme niko nije zaustavio, te teško da će to poći za rukom i Dženifer.

Dženifer Lopez pokušava da izgleda bolje nego što je to slučaj.
Instagram 

I onda, postavlja se pitanje - šta ona misli kada pogleda u ogledalo, u svoje objave - da je sve to zaista tako?  Možemo samo da kažemo da nas je blam ovog blama, i to ne samo kada je o njoj reč, već i kada su u pitanju slični primeri drugih slavnih dama, mladošću opterećenih. 

I zaista, što je mnogo, mnogo je. Bilo bi lepo da za promenu vidimo pravo žensko lice sa svim tim boricama i neravninama. Džej Lo bi "kidala" i u tom slučaju! Sigurni smo. Ali nažalost, čini se da joj je i dalje bitnije da se takmiči sa mladim devojkama, jer je "starost neprihvatljiva".

Bonus video:

Dženifer Lopez bez šminke Instagram/jlo

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!