Dženifer Lopez uporno se trudi da predstavi javnosti svoju porodicu kao idealnu. No, snimci sa različitih svečanosti, kao i paparaco fotografije joj nikako ne idu na ruku. Tako se svako malo desi nešto što što otkriva njenu pravi prirodu, a ništa nije bolja situacija ni sa poslovnim poduhvatima zbog kojih nije čudo što mnogi misle da joj je samo novac bitan.

Tako i nedavno kada je otkrila da pokreće svoj brend alkoholnog pića, fanovi su bili potpuno zbunjeni. Prvenstveno, Džej Lo je neko ko nikada nije pio i ko je bio žestoki protivnik alkohola, a potom, ne smemo zaboraviti da je i Ben alkoholičar, te da se lečio nekoliko puta. 

Dženifer Lopez radi neke stvari samo zbog novca.
Youtube 

Podrška najbližih veoma je bitna, makar to značilo da se alkohol sklanja neko vreme dok ne budu dovoljno jaki da tome odolevaju, te je rečenica pevačice da "želi da popije nešto kvalitetno sa porodicom" samo pokrenulo pitanje da li se Aflek vratio starom poroku upravo zbog Lopezove.

Potom, tu su i njena deca. Sa jedne strane se čini da je njena ćerka koja se pre nekoliko meseci deklarisala kao rodno neutralna, više nego dobro slaže s Benom, no sin Maks i dalje pruža veliki otpor. 

Ćerka Dženifer lopez i Eme se sjajno slažu.
LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Problem je u tome što slavni par ne bira ni vreme ni mesto da razmenjuju nežnosti, a strani mediji pišu da njihova deca iz prethodnih brakova nisu oduševljena ovakvim ponašanjem. Ben i Džen se trude da provode vreme sa svom decom, međutim njihovo ljubljenje i maženje uglavnom izaziva negodovanje tinejdžera. 

Ben Aflek i Dćenifer Lopez se cmaču sve vreme.
LP / Coleman-Rayner / Profimedia 

Tu se najviše ističe Maks koji izbegava i da se pojavljuje u javnosti zbog svega. Vidno mu je neprijatno svaki put kada se njegova majka ponaša poput zaljubljene klinke što se nedavno videlo kada su se Dženifer i Ben pozdravljali. Pevačica nije htla da ga pusti bez strastvenog poljupca, a dečaku je sve vreme bilo više nego neprijatno. Okrenuo im je leđa i gledao u mobilni sve dok nisu prestali, ispričao je izvor ranije za National Enquirer.

Maksu se ne dopada ponašanje Džej Lo.
Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

I sama je Dženifer u jednom intervjuu priznala da deca ponekad ne žele da provode vreme s njom i Benom.

"Moja djeca u Benu imaju novog saveznika, nekog ko ih voli i brine za njih, ali i ko ponekad ima drugačiju perspektivu i pomaže mi da vidim neke stvari koje sama ne bih primetila jer sam jako emotivno vezana za njih", rekla je za Vogue.

Maks ima problem sa novim očuhom.
Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ispričala je i kako jednom prilikom nisu dopustili da ona ili Ben idu s njima u tržni centar jer im smeta pažnja koju slavni par neprestano privlači.

"Rekli su mi:’Znaš kako je kad ti ideš, mama’. Povredilo me to, ali razumem. Oni žele da provode vreme sa svojim prijateljima bez da ih gledaju, prate i fotografišu. To je tako. Nito se ne žali, ali to je tako", ispričala je Jennifer.

Deca Bena Afleka i Dženifer Lopez ne žele da ih fotografišu.
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Otkrila je i da je njenoj deci bilo teško priviknuti se na njen novi brak.

"Tranzicija je proces koji treba proći s puno brige. Imaju puno osećanja. Tinejdžeri su. No do sada je išlo dobro", rekla je jednom prilikom potvrdivši pisanja medija da nije u njihovom odnosu baš sve "cveće i proleće".

Bonus video:

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!