Blizanci - Ema i Maks, koje je latino diva Dženifer Lopez dobila u braku s pevačem Markom Entonijem napunili su nedavno 15 godina, a tom prilikom njihova majka je objavila kompilaciju fotografija njihovog odrastanja, te smo tako dobili redak uvid u živote sina i ćerke jedne od najvećih zvezda današnjice.

"Srećan rođendan mojim predivnim, sjajnim kokosićima. Tako sam ponosna na vas oboje na sve moguće načine. Donosite toliko radosti i sreće mom srcu i duši. Volim vas više nego zauvek", napisala je Džej Lo u opisu objave koju je podelila na Instagramu.

Na nekoliko fotografija se u društvu Maksa i Eme našao i majčin novopečeni suprug, Ben Aflek, s kojim je bila pre nego što se udala za njihovog oca, a s kojim je nakon 20 godina obnovila vezu. Kako su oboje u međuvremenu dobili decu s drugim partnerima, bilo im je važno i da se njihove porodice povežu, a kako su otkrili - to im je i uspelo. Blizanci se dobro slažu s Benovo troje dece - ćerkama Vajolet i Serafinom i sinom Semjuelom.

Poznato je i da je Benova mlađa ćerka Serafina jako bliska s Dženiferinom ćerkom Emom, koja je nedavno izašla u javnost kao rodno neutralna, a izvori bliski novopečenom bračnom paru tvrde da kada su zajedno, ne izlaze iz sobe, daleko od očiju znatiželjne javnosti.

ema entoni ima sjajan odnos sa benom aflekom
LESE/Maciel/Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dženifer je u septembru prošle godine viđena u društvu 16-godišnje Vajolet, a tinejdžerka je s njima snimljena i u Parizu, tokom njihovog medenog meseca, a mnoge je zapanjilo koliko liči na svoju majku.

Ben se navodno zbližio s Dženiferinom ćerkom Emom, koja se često nalazila na meti zluradih komentara zbog svog izgleda i lice joj je na fotografijama paparaca često bilo namršteno, ali čini se da se u Aflekovom društvu to promenilo.

Na fotografijama u društvu Bena i njegove dece, Ema je nasmejana, a slike na kojoj je glumac nežno grli osvojila je srca fanova slavnog para.

Međutim, dosta se pričalo da Dženiferin sin Maks nije baš oduševljen Benom. O Maksu se u javnosti jako malo zna, a kako se čini, dečak nastoji da izbegne pažnju, pa su i njegove fotografije vrlo retke.

maks entoni, sin dženifer lopez
Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ben je pre nekoliko dana snimljen kako i prema njemu pokazuje naklonost, ali po fotografiji deluje da Maksu to nije baš drago. Na fotografiji vidimo kako Ben grli Maksa, a očito je da dečak nije uzvratio zagrljaj i da samo stoji i čeka da ga glumac pusti. Strani mediji pišu da Maksu smeta što njegova majka javno grli i ljubi svog supruga, te da mu je zbog toga neprijatno.

maks entoni, dok ga grli ben aflek
Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Džej Lo i Ben su se pozdravljali, a ona nije htela da pusti da ode bez strastvenog poljupca. Videlo se da je Maksu bilo neprijatno dok su se ljubili. Samo im je okrenuo leđa i gledao u svoj mobilni dok nisu prestali", ispričao je izvor za National Enquirer.

I sama Dženifer je u jednom intervjuu priznala da deca ponekad ne žele da provode vreme s njom i Benom.

"Moja deca u Benu imaju novog saveznika, nekog ko ih voli i brine za njih, ali to ponekad ima drugačiju perspektivu. Pomaže mi da vidim neke stvari koje sama ne bih primetila jer sam jako emotivno vezana za njih", rekla je za Vogue. Ispričala je i kako jednom prilikom nisu dozvolili da ona ili Ben idu s njima na trg jer im smeta pažnja koju slavni par neprestano privlači.

"Rekli su mi: ’Znaš kako je kad ti ideš, mama’. Povredilo me to, ali razumem. Oni žele da provode vreme sa svojim prijateljima bez da ih gledaju, prate i fotografišu. To je tako. Niko se ne žali, ali to je tako", ispričala je Dženifer. Otkrila je i da je njenoj deci bilo teško da se priviknu se na njen novi brak.

"Tranzicija je proces koji treba provesti s puno brige. Imaju puno osećaja. Tinejdžeri su. Ipak, zasad ide dobro", rekla je.

džej lo sa ćerkom emom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!