Poslednjih nekoliko meseci puno se piše i govori o ćerki muzičke dive Dženifer Lopez, 14-godišnjoj Emi.

Naime, zbog izgleda devojčice, mnogi su uvereni kako je tinejdžerka transrodna, a njena poznata mama sve do sad nije komentarisala takve tvrdnje. A onda je na nedavnom nastup na stadionu u Los Anđelesu napravila nešto što ranije nije.

Naime, dok je govorila o ćerki koja joj se pridružila na bini, koristila je rodno neutralnu zamenicu 'they', odnosno 'oni'. "Stalno ih zovem da pevaju sa mnom, ali oni ne žele. Ovo je zato jako posebna prilika. Oni su jako, jako zauzeti. Imaju posla. I skupi su. Košta me kad oni izađu na binu", šalila se Dženifer.

Takođe, Ema je simbolično stigla na binu u 'dečačkom' izdanju od široke majice i bermuda.

Nekoliko dana kasnije, Dženifer je snimljena s mezimicom na setu novog filma verenika Bena Afleka koji je s njenom decom izgradio divan odnos, a par poslednjih meseci intenzivno traži vilu u kojoj će se svi skrasiti.

dženifer lopez sa ćerkom emom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tu si i Benova deca iz propalog braka s glumicom Dženifer Garner koja mu je dala puno podrške za pomirenje sa Lopezovom nakon 18 godina.

S druge strane, šuška se kako Mark Entoni s kojim Dženifer Lopez ima decu, nije bio najsrećniji njihovom obnovljenom romansom. Mark je utešio Dženifer nakon iznenadnog prekida veridbe s Benom 2004. godine, a osim Eme, par ima i sina Maksa.

mark entoni i dženifer lopez su u braku dobili ćerku i sina.
pritnscreen/instagram 

Blizanci su na svet stigli na Long Islandu 2008. godine, a zanimljivo, pevačica se za njihovog oca udala svega pet meseci nakon raskida s Benom. Par se poznavao godinama ranije, a kratko su se viđali još u kasnim 90-ima.

Kako se Ema menjala kroz godine, pogledajte u galeriji.

printscreen/instagram, printscreen/youtube Ema Maribel, ćerka Dženifer Lopez

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!