Džej Lo nije mogla ni da sanja da će njen poslednji potez izazvati lavinu komentara na svim društvenim mrežama, što pozitivnih, što negativnih. Naime, ona i njen suprug, glumac Ben Aflek, istetovirali su se na Dan zaljubljenih.

Dženifer Lopez se istetovirala zbog Bena.
Profimedia 

Dok se Aflek odlučio za jednostavne ukrštene strelice sa "B" i "J" ispod pazuha, Dženifer sada ispod grudi ima tetovažu sa znakom beskonačnosti kroz koji prolaze strelice uz koje su ispisana njihova imena. 

Ben aflek ima tetovažu posvećenu Dženifer Lopez.
Instagram 

Pevačica i glumica objavila je fotografije na svom profilu uz opis: "Obaveza je seksi", i tu dolazimo do "problema". 

Dženifer Lopez posvetila je tetovažu Benu.
Instagram 

Nije tajna da se Džej Lo u poslednje vreme svako malo nađe na meti kritika zbog postupaka. Tako u poslednje vreme veoma često "dribla" svog supruga i tera ga da se ponaša onako kako ona misli da treba.

Dženifer Lopez svako malo napada Bena.
Youtube 

Ben ćuti i trpi i radi šta mu se kaže. Setimo se nedavno, kada je njegova smorena faca postala viralni mim na internetu. 

Ili pak, kada ga je, nakon raskida, javno prozivala zbog tetovaže koju ima preko leđa, koju je okarakterisala kao "užasnu".

Zbog toga Ben nikad ne skida majicu kada su zajedno na plaži, što je, složićete se, više nego tužno, s obzirom da je tu tetovažu njoj posvetio, ma koliko da je, kako kaže pevačica "ružna".

ben aflek ima tetovažu preko leđa.
- / Backgrid USA / Profimedia 

Stiče se utisak da Lopezova na sve načine pokušava da ih prikaže ludo zaljubljene, i radi stvari i koje Ben ne podnosi, kao što je preterano eksponiranje, od čega je bežao i kada su prvi put bili zajedno i što ih je, uostalom, i koštalo veze.

Dženifer Lopez i Ben Aflek su raskinuli prvi put zbog eksponiranja.
Instagram 

Nema sumnje da je ljubav između njih jaka (da nije, ne bi se pomirili), ali ono što mnogima bode oči je upravo to javno dokazivanje. Tako su mnogi mišljenja da je pevačica ovako nešto mogla bez problema da zadrži za sebe, a ne da natrljava to "na nos" javnosti. 

Ben Aflek često mora da radi ono što mu Dženifer kaže.
Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Neki su njen postupak protumačili i kao "moranje", upravo zbog toga što je iskoristila reč "obaveza". "Znači, obaveza je seksi. Obaveza da moraš da uradiš sve što ja kažem", glasi jedan od komentara. I drugi su delili isto mišljenje. "Čemu ovo? Okej, volite se, zaljubljeni ste, ali malo mi je previše da ovo sad radite, kao neki klinci", "Ali Džej Lo koja tetovira dečka sa 53. Pa što nisi decu istetovirala? A ne, to je previše, ali Benovo ime, može... samo da bi mu se još malo popela na glavu"... 

dženifer lopez prozivaju zbog tetovaže.
TVITER 

Tviter se takođe usijao od komentara i ljudi nisu oduševljeni. Čak i na Balkanu. "Molimo Džej Lo da se ne blamira i ne glumi bičarku sa ovim tetovažama. Pusti jadnog Bena da diše, znamo, voliš ga, super...", "Zašto ja zamišljam nju kao neku kevu koja ga vuče za uvo i viče: ajde, dokaži da me voliš, ali da svi vide", "Ali Dženifer koja je u 53. istetovirala Bena.... ej Bena... jesi realna? Znači ono, deco ko vas j..e, daj da pečatiram da je moj, da još malo može da radi šta mu kažem... Užas", ređaju se komentari.

"Ali J Lo koja se istetovirala... ja tacno vidim onog mučenika Bena svaki put kad nesto za*ere kako mu se ova nadvije sa: a ja sam se zbog tebe istetovirala kme kme...", a odmah ispod se nadovezao i komentar: "Tetovira njegovo ime, prava Srpkinja".

Upravo je ovo nasmejalo neke korisnike koji su slikovito opisali upravo pojedine Srpkinje koje to rade za svoje momke, muževe. "Znači Dženifer ko Slavica sa trećeg sprata, tako je i ona svakog istetovirala, pa prekrivala. Očajnica, da svi vide da ima Bena. Kome bre ti ribo dokazuješ ljubav?", "Velika Srpkinja, tetovira ime svog muža, da, ako se razvedu, mora da pati do kraja života i da se zna da je njen"... "Verovaću da ga Džej Lo voli tek kad ovu tetovažu istetovira na svojim leđima", "Čovek joj posvetio onolikog feniksa na leđima, ona ovu smejuriju, menjaj tatu majstora Džen"...

Bilo je i komentara koji su inače protiv ovakvog tipa izražavanja ljubavi. "Ako moram da istetoviram tvoje ime da bi znao da te volim, e je**š ti onda takvu ljubav", "Ne znam zašto meni toliko smeta ovaj tip tetoviranja inicijala i imena momaka, bre ni tinejdžeri to ne rade"...

Ali su se javili i oni koji su ovakav potez Dženifer protumačili kao "lupanje žiga" na Bena, "svojinu". "Sad kad ga je istetovirala, mora da je sluša do kraja života, to ti je što ti je", pisali su ljudi. 

Činjenica je da svetu ne možemo udovoljiti, ali nas zanima i vaše mišljenje. Da li ste za tetoviranje imena ili inicijala partnera i iskazivanje ljubavi na takav način? Pišite nam vaše mišljenje u komentarima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!