Na dodeli Gremi nagrada pre nekoliko dana, nezainteresovani izraz lica glumca Bena Afleka brzo je postao mim na internetu. Supruga Dženifer Lopez tada mu je pokazala njegov mim koji je brzo postao viralan, ali ni ta činjenica nije promenila njegov izraz lica.

Devojka čija je uloga bila da sedi na praznim stolicama u sali na dodeli Gremi nagrada objavila je na TikTok-u snimak u kome je ispričala svoje iskustvo. Naime, devojka Almostana je u jednom trenutku sedela za istim stolom sa popularnim parom.

Ben Aflek i Dženifer Lopez na Gremijima.
Youtube 

TikTokerka je podelio kako je posmatrala Aflekovu reakciju kada mu je Džej Lo pokazala da je mim sa njegovim izrazom lica postao viralan. Mimovi su nasmejali Lopez, pa je mislila da će možda i njenog muž, ali nisu.

- Sedela sam pored Bena Afleka na dodeli Gremi nagrada. Ja i moj prijatelj Džejk, koji je kao i ja imao ulogu da popuni prazna mesta. I Ben Aflek - započela je u video, piše 24sata.hr.

- Bila sam pored njih neko vreme i to mi je bilo omiljeno mesto jer sam bila ispred Bijonse... Tako da nisam znala za mim o Benu Afleku koji izgleda uznemireno na dodeli nagrada, nisam ni znala da je to stvar koja se ponavlja, a takođe nismo razgovarali sa njima jer Ben Aflek nije izgledao srećno, pa nisam želela da započnem razgovor i kažem: 'O moj Bože, Dobri Vil Hanting je jedan od mojih omiljenih filmova! Ti si moj heroj! objasnila je.

Devojka koja je sedela pored Džej Lo i Bena Afleka TikTok/almostannna

Zatim je dodala da su Džej Lo i Aflek, uprkos njegovom izrazu lica, delovali jako zaljubljeni.

- Bila sam tako srećna što sam bila pored njih! Bili su slatki i šarmantni sve vreme. Džej Lo je pokazala Benu Afleku svoj telefon i rekla: 'O moj bože dušo pogledaj ovaj mim koji kruži o tebi!' A on je rekao: 'O Bože, opet ovo' - rekla je ona.

- Bili su kao zaljubljeni golupčići, ruke su im bile isprepletene skoro sve vreme. Ne znam kako da to opišem. Ali bili su preslatki! Definitivno nije bilo kao: 'O moj Bože, ovo će se završiti razvodom!' –zaključila je ona.