"PREKINI! IZGLEDAJ KAO DA TI JE LEPO" Džej Lo zaurlala na Bena, otkriveno i šta mu je tačno rekla a on kao poslušno kuče

Konačno je dešifrovano šta je Dženifer Lopez rekla Benu u naletu besa na dodeli Gremija.

Šta je Dženifer Lopez rekla Benu Afleku na Gremiju?
Youtube 

Ben Aflek nikako da uradi stvari kako treba. Najpre ga je Dženifer Lopez proveravala na premijeri njenog novog filma da li je pio alkohol, a onda je uslikan više nego smoren na dodeli Gremija. Dok je latino diva đuskala i provodila se, Ben je izgledao smoreno, nezainteresovano, na momente čak i besno zbog čega je Lopezova u jednom trenutku i reagovala.

Nešto mu je šapnula na uvo, nakon čega je Ben na silu pokušavao da pozira i da izgleda raspoloženije. Nažalost, to nije prošlo kako je očekivano, te je glumac gotovo istog trenutka postao mim, a fanovi nisu propustili priliku da se šale na njegov račun.

Dobar deo ga je ismejao i zbog šminke koja nije bila dobro naneta, zbog čega je izgledao kao da nosi ajlajner na donjem kapku, dok mu je ten bio iznenađujuće narandžast.

U jednom trenutku mu se čak i podloga skinula sa čela, što se i te kako videlo na fotografijama.

I taman kada se mislilo da ne može gore, saznalo se i šta je ljuta Džej Lo rekla svom "dragom" u "poverenju". Naime, čitači sa usana uspeli su da dešifruju njene reči i to je samo potvrdilo da njihov odnos nije tako sladak kako se mislilo.

"Prekini! Izgledaj pristupačnije. Izgledaj kao da ti je lepo", rekla mu je, na šta je Aflek odgovorio sa: "Mogao bih"... pametnom dosta, što se kaže! 

Da stvari nisu dobre ni danas dalo se primetiti po paparaco fotografijama na kojima je latino diva prebesna i vidno nerapsoložena, te ostaje samo da se nadamo da će Ben ipak uspeti da je odobrovolji u nekom trenutku.

Dženifer Lopez izgledala je neraspoloženo danas.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši