Ben Aflek nikako da uradi stvari kako treba. Najpre ga je Dženifer Lopez proveravala na premijeri njenog novog filma da li je pio alkohol, a onda je uslikan više nego smoren na dodeli Gremija. Dok je latino diva đuskala i provodila se, Ben je izgledao smoreno, nezainteresovano, na momente čak i besno zbog čega je Lopezova u jednom trenutku i reagovala.

Nešto mu je šapnula na uvo, nakon čega je Ben na silu pokušavao da pozira i da izgleda raspoloženije. Nažalost, to nije prošlo kako je očekivano, te je glumac gotovo istog trenutka postao mim, a fanovi nisu propustili priliku da se šale na njegov račun.

Dobar deo ga je ismejao i zbog šminke koja nije bila dobro naneta, zbog čega je izgledao kao da nosi ajlajner na donjem kapku, dok mu je ten bio iznenađujuće narandžast.

U jednom trenutku mu se čak i podloga skinula sa čela, što se i te kako videlo na fotografijama.

I taman kada se mislilo da ne može gore, saznalo se i šta je ljuta Džej Lo rekla svom "dragom" u "poverenju". Naime, čitači sa usana uspeli su da dešifruju njene reči i to je samo potvrdilo da njihov odnos nije tako sladak kako se mislilo.

"Prekini! Izgledaj pristupačnije. Izgledaj kao da ti je lepo", rekla mu je, na šta je Aflek odgovorio sa: "Mogao bih"... pametnom dosta, što se kaže! 

Da stvari nisu dobre ni danas dalo se primetiti po paparaco fotografijama na kojima je latino diva prebesna i vidno nerapsoložena, te ostaje samo da se nadamo da će Ben ipak uspeti da je odobrovolji u nekom trenutku.

Dženifer Lopez izgledala je neraspoloženo danas.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!