Ben Aflek i Dženifer Lopez definitivno su bili zvezde ovogodišnje dodele Gremija, ali ne na način koji bi latino diva želela. Naime, jedan od najpopularnijih parova došao je u velikom stilu na dodelu, međutim, sve je palo u vodu zbog namrštenog Afleka koji nije skrivao da bi radije želeo da bude negde drugde. I njegova supruga to zna. Ali je nije briga. Ako ona kaže - idemo, to je prosto tako!

Naime, nije tajna da Aflek poslednjih godina izbegava javnost kada god je u prilici. Pažnja medija nikako mu ne prija, a sve bi nekad toliko kulminiralo da je dolazilo i do fizičkog okršaja, kao kada se na početku veze sa Dženifer razračunao sa paparacima i bacio kafu na njih. 

Ben Aflek nema problem i da se obračuna sa paparacima.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

I dok Džej Lo uživa dok je slikaju, Benu bi se drastično promenilo raspoloženje onog trenutka kada bi video i "o" od objektiva. Iako je neko vreme uspešno uspevao da eskivira preterano interesovanje javnosti za njegov život, sve se promenilo onog trenutka kada su on i Dženifer obnovili vezu. Od tog trenutka, Aflek je radio sve što mu Dženifer kaže. Bez pogovora! A upravo ovo su u više navrata i potvrdili izvori bliski paru. 

Ben Aflek radi sve što mu kaže Dženifer Lopez.
Profimedia 

Čak i sada na dodeli Gremija, Ben nije mogao da sakrije da bi svugde radije bio nego tu. Smoren, namršten, neraspoložen... tako su ga opisali mnogi od kako su snimci sa Gremija preplavili mreže.

Međutim, dobar deo ga je i ismejao zbog šminke koja nije bila dobro naneta, zbog čega je izgledao kao da nosi ajlajner na donjem kapku, dok mu je ten bio iznenađujuće narandžast.

U jednom trenutku mu se čak i podloga skinula sa čela, što se i te kako videlo na fotografijama.

"Vidi se da čovek puca što mora da bude tu našminkan i glumi sreću, dok ova đuska kao da je klinka", glasi jedan od mnogobrojnih komentara.

Malo je reći da je Aflek gotovo preko noći postao mim, te da se na internetu već sada može naći na stotine fora i forica sa njegovim likom. 

Razlika u raspoloženju najbolje se vidi na snimku na kojem Džen bezbrižno igra, a Aflek... pa... pogledajte i sami:

Inače, Dženifer je ove godine bila u ulozi prezentera, te je uručila nagradu za najbolji pop vokalni album koju je osvojio Hari Stajls. Nakon uručenja, pevačica i glumica vratila se u prvi red, a iako je razmenjivala nežnosti sa svojim suprugom, osećaj da Ben proklinje dan kada su ga naterali da dođe na Gremi nije se mogao sakriti, a neke od najboljih mimova nakon Gremija, pogledajte u nastavku:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!