U slučaju da ste propustili, dok ste noćas spavali, najveća holivudska imena su pohrlila u LA na dodelu Gremi muzičkih nagrada, a mi još uvek procesuiramo sve što se dogodilo.

Kada su u pitanju haljine za crveni tepih, Megan Foks nikada ne promašuje. Strastvena obožavateljka čistih detalja i silueta koje ističu figuru, dolazak zvezde je jedan od najžešće očekivanih na bilo kojoj dodeli nagrada. Megan je ove godine kombinovala svoje dve prepoznatljive „vibre“ na crvenom tepihu na dodeli Gremi nagrada 2023. i nama se mnogo sviđa!

Trenutak o kome ne možemo da prestanemo da pričamo je izdanje Megan Foks na crvenom tepihu. Zanosna glumica pojavila se na dodeli Gremi nagrada, kao i na zabavi pre same dodele, u dve zapanjujuće haljine.

Megan Foks i Mašin Gan Keli na dodeli Gremi nagrada.
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Na samoj ceremoniji, za ovu priliku sa zvezdama, Megan je odabrala glamuroznu belu haljinu koju je dizajnirao Zuhair Murad. Dok je gornji deo u stilu push-up, koji se pretvara u prozirni korset, prekriven složenim detaljima od perli, dok donji deo na elegantan način pada sve do poda.

Megan Foks i Mašin Gan Keli.
Frank Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Megan je bila u društvu Mašin Gan Kelija, svog dečka, koji je takođe poznat po ekstavagantnom modnom stilu.

Pre nego što je prošetala crvenim tepihom, Megan je na Instagramu podelila drugu neverovatnu haljinu koju je nosila na zabavi pre Gremija. 

Megan Foks sa slomljenim zglobom na ruci.
BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Foks je na zabavi pre dodele nagrada blistala u pripijenoj crvenoj haljini s korsetom i seksi detaljem na stuku. U pitanju je delo modne kuće Alexis Mabille, a haljina je iz njihove couture kolekcije. Fanovi su primerili da na zglobu jedne ruke Megan ima čudan pink detalj – a glumica je u opisu fotografije na Instagramu priznala da je doživela povredu ruke: „Izašla iz aviona sa slomljenim zglobom i potresom mozga pravo na Gremi žurku“.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!