Svet nije mogao da se načudi izgledu Megan Foks, a više puta je proglašavana najlepšom ženom sveta. Međutim, danas je priča malo drugačija. Poslednjih meseci njeno ime se pominje samo u ne pozitivnom kontekstu. Otkako je postala devojka, a potom i verenica muzičara Mašin Gan Kelija, potpuno je promenila stil, a promene koje je napravila na sebi su apsolutno jasne.

Megan i Mašin.
HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, 36-godišnja Megan izgleda kao plastična lutka, a svoje poduhvate i odlaske kod hirurga "opravdavala" je borbom sa telesnom dismorfijom - mentalnim poremećajem koji karakteriše iskustvo obolele osobe da su joj delovi tela deformisani, neprivlačni, ružan, čak i odvratan, dok je mana o kojoj govori zapravo jedva vidljiva ili čak i ne postoji.

Sada je Megan ponovo prošetala u javnosti u društvu svog izabranika, a obe su krile lica ogromnim čupavim kačketima, odnosno popularnim „ribarskim” šeširima. Upravo takvi šeširi su poslednjih godinu dana postali Meganin zaštitni znak, a mnogi kažu da je razlog tome što ispod njih krije natečeno lice od plastičnih operacija.

Jasno je da je operisala usne, nos i jagodice, a korekcije grudi su sve očiglednije. Nikad kontroverznija izdanja i oskudnije krpice postale su njen zaštitni znak, a mnogi su primetili da je ovo sasvim drugačija Megan od one koja je deset godina bila u braku sa glumcem Brajanom Ostinom Grinom.

Megan i Brajan.
Shutterstock 

Megan sa novim verenikom ne prestaje da pravi skandale, zbog čega je često na meti javnih prozivki, dok Grin živi porodičnu idilu sa plesačicom Šarnom Berdžis, sa kojom je nedavno dobio prvo zajedničko dete.

Mega Foks i Kortni Kardašijan sa partnerima.
pritnscreen/instagram 

Otkako su izašli u javnost sa svojom vezom, Megan i Mašina privlače pažnju svojim bizarnim ponašanjem. Često ih postavljaju uz Trevisa Barkera i Kortni Kardašijan jer ih nije briga ko ih gleda ili u kakvoj su situaciji jer prilično otvoreno razmenjuju naklonosti na javnim mestima. Ali to je samo vrh ledenog brega. Poređenja sa Anđelinom Džoli i Bilijem Bobom Torntonom sustigla su ih kada se saznalo da su jedno drugom nosili krv oko vrata, a otvoreno su priznali da su pili krv jedno drugom.

Čini se da se nešto veoma čudno dešava sa propalom lepoticom Megan, jer ona nije ni senka žene kakva je bila pre deset godina. Kako se Megan menjala tokom godina pogledajte u galeriji.

BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia, Tina Paul / Camerapress / Profimedia Slavna glumica nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!